iPhone 6 kommer i to udgaver – men tidligst til efteråret

Det forlyder at produktionen af den kommende iPhone starter tidligst i juli måned - for den lille udgave.

iPhone 6 kommer i to udgaver – men tidligst til efteråret

Fans af æblemærket må væbne sig med lidt tålmodighed endnu. Ifølge taiwanesiske ’Industrial and Commercial Times’ vil Apple først sætte gang i masseproduktionen af den lille 4,7”-variant af iPhone 6 i july. Samme kilde rapporter at den 5,5 tommer store udgave vil først ramme produktionsbåndet fra september af.

Ifølge kilden vil begge udgaver være klar til at ramme julehandlen i år da det forventes at de vil ryge i handlen i fjerde kvartal 2014. Den mindre 4,7 tomme iPhone forventes dog at blive annonceret og sat salg ved et separat event før storebroren.

Læs også: Fire ting iPhone 6 skal indeholde for at følge med konkurrenterne

Dette rygte harmonere med tidligere udmeldinger fra Reuters. Den 4,7 tomme store display skulle angiveligt have produktionsstart i maj mens den større udgave være forsinket på grund produktionsvanskeligheder.

Det tyder dog alt sammen på at iPhonebrugere kan forvente et gevaldigt løft i skærmstørrelsen i den kommende generation.

Kilde: macrumors.com

iPhone 6 konceptbillede

Sagen videre

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 9/4/2014 blev fortællingen ført videre med et indlæg omkring Facebook app’en til iPhone er skyld i dårlig batterilevetid – Artiklen finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.