Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 med safirglas får nyt håb

iPhone 6 med safirglas får nyt håb

Det har længe været ventet at Apple ville bruge mere safirglas i kommende iPhones og nu er der flere beviser

Lige siden at Apple købte GT Advanced Technologies for 3 milliarder kroner, har der været mange spekulationer om, hvad de skulle bruge safirglasset til. Rygtemøllen bliver dog ved med at nævne iPhone 6, som kan blive den første smartphone med industrielt safirglas til at beskytte skærmen.

En analyse rapport om GT Advanced Technologies indikerer dog kraftigt, at GTAT allerede nu eksporterer safirglas til Kina, så de kan blive samlet med de andre iPhone 6 komponenter. Rapporten skriver, at der allerede i sidste måned skulle være sendt nogle små sendinger til Kina, men at GTAT optrapper produktionen.

Hvad der sker fremadrettet, er mere spekulationer, men når GTAT allerede er så langt fremme, tyder det på, at GTAT kan nå deres maksimale produktion tidligere end forventet. Derfor er der håb for iPhone fans, som gerne ser en iPhone 6 eller smartwatch med safirglas.

Onde tunge siger dog, at end ikke Apple har råd eller lyst til at dække hele forsiden af en iPhone med industrielt safirglas på trods at mange gode kvaliteter, da materialet er utrolig dyrt og besværligt at arbejde med.

Derfor kan det også være et kommende smartwatch, som får safirglas, da skærmen vil være mindre, og at man på kvalitetsure i forvejen kan få safirglas. Da rygterne begyndte om at Apple flirtede med safirglas, var skærmkonkurrenten Corning Glass selvfølgelig ude og fremhæve hvor meget bedre Gorilla Glass 3 er end safirglas.

Håber du på en iPhone 6 med safirglas, eller tror du snarer på et smartwatch?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies