iPhone 6-NFC kun til Apple Pay – i første omgang

Selvom Apple indførte NFC i iPhone 6, så skal man ikke regne med den fulde oplevelse foreløbig

iPhone 6-NFC kun til Apple Pay – i første omgang

NFC-teknologien bliver brugt til mange ting i dag, men i iPhone 6 og iPhone 6 Plus vil det kun blive brugt til Apple Pay foreløbig. Apple har ikke planer om at offentliggøre det software, der skal til, for at udviklere kan få adgang til iPhone 6 og iPhone 6 Plus’ NFC-chip.

Læs også: Apple Pay giver Apple 0,15 procent

Det betyder altså, at det ikke lige umiddelbart bliver til at programmere et NFC-tag, så man med en enkelt berøring med telefonen kan sætte telefonen op til løbeturen, eller hvad man nu kunne have lyst til.

Apple vil ikke give nøglerne til deres NFC-chip væk, da det er en del af Apple Pay, og derfor vurderer amerikanerne, at sikkerheden er højest ved at holde sine kort tæt ind på kroppen.

Læs også: Apple Watch skal lades hver dag

I en email til Cult of Mac skriver en talskvinde fra Apple, at selvom NFC kun vil være til Apple Pay nu, så vil Apple ikke kommentere på fremtidige planer.

Vi har allerede set, at man med NFC i en iPhone 6 kan åbne låsen til sit hotelværelse, så alt håb er ikke ude for dem, der håber at kunne få mere ud af Apples NFC-integration i iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Det sidste nye

Temaet er stadig relevant. mobilsiden har holdt fast i temaet. 16/9/2014 fulgte vi op med sagen om iPhone 6 og iPhone 6 Plus slår salgsrekord – Klik her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..