Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 og iPhone 6 Plus slår salgsrekord

iPhone 6 og iPhone 6 Plus slår salgsrekord

Apples nyligt lancerede iPhone 6 sælger bedre end nogensinde, men lanceringen er ikke uden kvaler.

iPhone 6 hitter. I løbet af de første 24 timer, mønstrede de nye Apple iPhones at fordoble forgængernes salgstal. Den første salgsdag kunne Apple notere sig for et forsalg på 4 millioner enheder, en fordobling af iPhone 5’s salgstal.

Dermed står iPhone 6 og iPhone 6 Plus for det bedste Apple-forsalg nogensinde.

Apples iPhone lanceringer er historisk altid forbundet med salgsrekorder, men en sammenligning med forrige års to iPhone-lanceringer tegner et mindre positivt billede.

En rekord med betingelser

De gode salgstal skal ses i lys af, at iPhone 5S og 5c tilsammen tegnede sig for et forsalg på 9 millioner over den første salgsweekend. Apple skal derfor holde kadencen og mønstre fortsat høje salgstal for at overgå forgængeren.

Hvorvidt iPhone 6 og 6 Plus har formået at sælge de yderlige 5 millioner enheder i løbet af weekenden er ikke kommunikeret.

Læs også: iPhone 6 kamera - er det skidt?

Forsalget blev desuden stækket af tekniske kvaler i Apples amerikanske netbutik, hvor størmløbet forårsagede et 2 et halvt time langt nedbrud.

Leveringstider på mellem 3 og 4 uger på den store iPhone 6 Plus tyder samtidigt på, at det kniber for Apple med at følge efterspørgslen. Vil du være en af de første med den store iPhone, skal du derfor være hurtig for at sikre dig den.

I Danmark vil iPhone 6 og iPhone 6 Plus få salgsdebut den 26. september.

L
æs også: Apple iPhone 6 og 6 Plus - her er de danske priser

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies