Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 Plus-ejere storforbruger af data

iPhone 6 Plus-ejere storforbruger af data

Ny undersøgelse: Er du nybagt iPhone 6 Plus-ejer bør du overveje at få opgraderet datapakken.

Skærmen på en iPhone 6 Plus er nøjagtig 37% større end i iPhone 6, men dataforbruget - det er dobbelt så stor. Den tydelige sammenhæng mellem ivrigt dataforbrug og store skærme er en af konklusionerne i web-analyseselskabet Citrix. Større skærme er lig med stort dataforbrug.

Tallene understøtter tidligere undersøgelser som viste markant fremgang i phablet-markedet, på bekostning af tablets. En trend som Citrix bekræfter: "dataforbrugsmønsteret for iPhone 6 Plus brugere minder mest om en tablet-brugers.

Læs også: Danskerne sluger datapakken

Det er samtidig ikke kun phablet-iPhonen der sluger flere film og videoer: samme mønster tegner sig også i de mindre iPhone-formater. iPhone 5, 5 og 5s brugere, som alle deles om den samme 4” store skærm, anvender kun halvt så meget data som den større iPhone 6 - eller cirka en fjerdel af den data som 6Plus-storforbrugerne sluger i sig.

Undersøgelsen svarer dog ikke på hønen eller ægget spørgsmålet: bliver man data-storforbruger fordi skærmen er større? Eller vil storforbrugere af data vælge mobiler med større skærme? Hvad tror du?

Du kan læse hele undersøgelsen her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies