iPhone 6: Så stærk bliver skærmen på den næste iPhone

Apple satser formentlig på at nedbringe antallet af smadrede iPhone-skærme med safirglas.

iPhone 6: Så stærk bliver skærmen på den næste iPhone

Korrespondance mellem Apple og U.S. Foreign Trade Zone afslører, at Apple i februar vil starte produktionen på deres nye fabrik i Mesa i Arizona, skriver BGR.

Fabrikken skal fremstille safirglas, der forventes at blive en større del af Apples kommende produkter, herunder iPhone 6.

Som det ser ud i dag, bruges safirglas kun oven på touch-ID knappen på iPhone 5s og over kameraet på nye iPhones.

Analytiker Matt Margolis har fornylig spekuleret i, at der skulle være tilstrækkelige beviser for, at næste generation af iPhone vil få safirglas over skærmen, som har indbyggede solpaneler.

Margolis spekulationer kan dog ikke bekræftes, men at den kommende iPhone 6 vil få en skærm med Safirglas vil give rigtig god mening – specielt hvis man tager i betragtning, at Apple påtænker at opgradere skærmstørrelsen.

Safirglas er et væsentligt mere modstandsdygtigt materiale, end de produkter der i dag benyttes til skærme. Holder antagelserne stik, vil iPhone 6 blive langt mere robust end sine forgængere, og antallet af ærgerlige kunder med en knust skærm formentlig langt færre.

Kilde: BGR

Sidste nyt om iPhone

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden gik et skridt videre. 29/1/2014 blev sagen bragt videre med nyheden; Apple patent: Vil indbygge magneter i iPhone til kamera-tilbehør – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.