Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

Hvis du ønsker sammenligning af størrelsen på den berygtede iPhone 6, så bliver den her sat op imod adskillige Android-enheder.

Vi nærmer os blot maj måned, og iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt. Vi har allerede set iPhone 6 koncept - baseret på lækkede tegninger, og hørt, at iPhone 6 kommer i to udgaver - men tidligst til efteråret

iPhone 6 dukker nu op med 5.1” skærm

Forleden kunne du på Mobilsiden.dk læse om at iPhone Air forsinket. Det er den formodentlige 5,5” version, der grundet komplikationer med batterileverancen, tilsyneladende må udskydes til 2015. Istedet skal vi forvente, at Apple istedet lancerer en 4,7” iPhone, og hvis lækkede informationer holder, så kan du herunder se billeder fra MacRumors, der sammenligner mobilen med populære Android-enheder.

Her bliver iPhone 6 sammenlignet med Motorola Moto X(venstre) og LG G2 Mini(højre). Det interessante ved dette billede er, at disse mobiler er fysisk mindre, men begge med en skærm på 4,7”. Årsagen til at iPhone er højre skal findes i skærmformatet(16:9), som Apple formentlig ønsker at bevare fra iPhone 5, 5C og 5S. Derudover har den fået en HJEM knap i tilsvarende størelse som nuværende modeller.

Næste sammenligning bekræfter endnu en gang, at kvadratmeterne ikke udnyttes til fulde. Her er iPhone 6 næsten identisk med Nexus 5, der huser en 5” større skærm, samt en 5,2” LG G2.

Sidst, men ikke mindst, så bliver Apples kommende iPhone naturligvis sat op imod flagskibskonkurrencen fra både HTC og Samsung. Den 5” store HTC One(M8) er mærkbart højre end iPhone 6. Det skyldes blandt andet de anmelderroste og frontvendte højtalere, der optager en del af pladsen. 

Galaxy S5(venstre) er en anelse højere end iPhone, men leverer altså også en 5,1” skærm. 

Om overstående sammenligner er holdbare, er på ingen måde at fastslå på nuværende tidspunkt. Dog forventer vi, at Apple vil holde ved deres nuværende TouchID-teknologi i HJEM-knappen, da denne netop tillader aflæsning i alle retninger. Især hvis en kommende iPhone, overtræder grænsen for hvad der kan betjenes med én hånd. 

Selv ikke Apple har råd til at bruge display i safirglas på iPhone 6

Der er godt 2 måneder til at Apple går på scenen i forbindelse med WWDC(deres udviklerkonference for iOS og OSX). Om 2014 skal være året hvor Apple igen er klar med en sommerlancering af iPhone, det vil kun tiden vise.

Kilde: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 24-04-2014 15:32:01

Frontvendt Knap med fingeraftrykslæser vs. større skærm: Klart større skærm
Frontvendte stereo højtaler vs. større skærm: Er mere i tvivl, så det må blive en uafgjort.

0 2
G2 24-04-2014 13:51:21

Uha, har Android ikke altid været udskældt for fragmentering? Jeg ser en begyndende trend hos Apple. Om ikke andet så ifbm skærmopløsnings fragmentering.....

2 3
TF 24-04-2014 15:32:35

Android er altid blevet skældt ud for software fragmentering og bliver det stadig (netop derfor valgte jeg nexus serien).

3 1
Thomas Larsen 24-04-2014 11:46:09

Det er chassiset og dets funktioner der er årsag til størrelsen, ikke 16:9 formattet, alle displaysne er 16:9

8 1
Peter Lyck 24-04-2014 11:21:06

På den ene side så er det forventeligt at Apple kopiere sine konkurrenter og laver nogle større telefoner, men jeg fatter ikke at de laver en stor og en meget stor telefon, frem for at lave en stor på 4,7'' og en mindre en på cirka 4''

Apple er ikke eksisterende blandt de store telefoner, modsat alle andre,og netop iPhones lille størrelse er det mange bruger som argument for at købe dem, så det er vel en styrke de har nu. Men i området for små smartphones bliver der så lige pludselig rigtig meget plads, således at dem der er dominerende med de store telefoner også får mulighed for at dominere de små. Jeg går ud fra Apple har styr på hvad de laver, men umiddelbart virker det ikke intelligent.

Og en iPhone Phablet!?, medmindre de kopierer Samsung(hvilket ville være latterligt, men ikke utænkeligt eftersom det er Apple) og laver en Phablet, der kan mere end bare at være stor, så beviser det at deres innovative evner er helt og aldeles forsvundet... lad os se

4 5
TF 24-04-2014 11:38:49

Bare lige for at rette dig så har samsung ikke opfundet phablet, men det ville jo også være atypisk for samsung ret faktisk at finde på noget selv.

5 18
TF 24-04-2014 11:40:19

http://da.wikipedia.org/wiki/Phablet

3 6
Peter Lyck 24-04-2014 13:48:50

Nej, det har du ret i, det har jeg nu heller ikke påstået. Min kommentar går mere på, hvis du kikker på de andre phablets, så er de netop bare store smartphones. Det smarte ved Note er jo netop at de har forstået at udnytte en stor skærm bedre, herunder via en smart brug af stylus.

Det der bliver spændende er om Apple kopiere SGS note-serien, bare laver en stor smartphone eller for første gang siden 2007 kommer med noget nyt.

Angående det med at opfinde noget, så er det heller ikke Apples spidskompetence.

3 4
TF 24-04-2014 16:46:20

Nej apples spidskompetencer er at få tingene til at virke ordenligt og design, det gør de ret godt begge dele så lad os håbe de bliver ved med det.

6 9
Peter Lyck 25-04-2014 12:02:13

En ekstra kommentar. Det ser ikke ud til Apple har specielt meget styr på tingene : http://epn.dk/teknologi2/tele/ECE6669457/apple-brugere-i-fare-din-iphone-og-ipad-piv-aben-i-ugevis/

Alternativt insteresser Apple sig ikke specielt meget for det der foregår under overfladen og dermed ikke deres brugeres sikkerhed.

Billedet af Apple som den naturlige reference krakkelere mere og mere. Og så kan vi jo huske på at de i meget langt tid har haft problemer med servicen.

0 2
TF 25-04-2014 13:15:43

Jeg vil unlade at gå for langt ind i denne debat da disse debatter har det med at ende i mudderkastning, religions krig osv, men jeg vil bare sige at der konstant kommer raporter/artikler om sikkerheds problemer på alle platforme.

1 0
Peter Lyck 25-04-2014 07:26:09

Det er så der du tager fejl. Apple spidskompetence som alle andre virksomheder at tjene penge(dem der ikke gør forsvinder).

Jeg vil medgive at iPhone4 var den pæneste telefon da den kom frem og det har taget langt tid for konkurrenterne at lave eksklusive telefoner omend HTC og Nokias Lumina-serie har været alternativer. Men er det et godt design? En glassandwich med en metalramme, jeg tror der lidt for mange skærme der er døde på grund af et design som er mere visuelt end ordentligt.

Og så er der det med at få tingene til at virke ordentligt, en nylig artikel(som jeg måske vil prøve at finde) viste at de nyere versioner af Android er mere stabile end de nyeste versioner af iOS, så Apple er ikke bedre til at få tingene til at virke ordentlig.Og så bør du ikke glemme at en af de største iOS nyheder for nyligt har været en notifikationsbar... noget Android har haft fra starten og som de udtrykte det på engadget, efter at WP8.1 har fået en notificationsbar så er den til iOS 3. bedst.

Om man kan lide den ene eller den anden brugerflade bedst er så en smagssag, men jeg vil så samtidig påstå at en ny iPhone kommer med så få nyheder som de ældre iPhones ikke får, at en ny iPhone er et ligegyldigt produkt for mange. Teknisk er telefonen hurtigere, men skærm og design er stort set det samme.

8 1

Om brug af cookies