iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

Hvis du ønsker sammenligning af størrelsen på den berygtede iPhone 6, så bliver den her sat op imod adskillige Android-enheder.

iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

Vi nærmer os blot maj måned, og iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt. Vi har allerede set iPhone 6 koncept – baseret på lækkede tegninger, og hørt, at iPhone 6 kommer i to udgaver – men tidligst til efteråret

iPhone 6 dukker nu op med 5.1” skærm

Forleden kunne du på Mobilsiden.dk læse om at iPhone Air forsinket. Det er den formodentlige 5,5” version, der grundet komplikationer med batterileverancen, tilsyneladende må udskydes til 2015. Istedet skal vi forvente, at Apple istedet lancerer en 4,7” iPhone, og hvis lækkede informationer holder, så kan du herunder se billeder fra MacRumors, der sammenligner mobilen med populære Android-enheder.

iPhone 6 sammenligning Android

Her bliver iPhone 6 sammenlignet med Motorola Moto X(venstre) og LG G2 Mini(højre). Det interessante ved dette billede er, at disse mobiler er fysisk mindre, men begge med en skærm på 4,7”. Årsagen til at iPhone er højre skal findes i skærmformatet(16:9), som Apple formentlig ønsker at bevare fra iPhone 5, 5C og 5S. Derudover har den fået en HJEM knap i tilsvarende størelse som nuværende modeller.

iPhone 6 sammenligning Android

Næste sammenligning bekræfter endnu en gang, at kvadratmeterne ikke udnyttes til fulde. Her er iPhone 6 næsten identisk med Nexus 5, der huser en 5” større skærm, samt en 5,2” LG G2.

iPhone 6 sammenligning Android

Sidst, men ikke mindst, så bliver Apples kommende iPhone naturligvis sat op imod flagskibskonkurrencen fra både HTC og Samsung. Den 5” store HTC One(M8) er mærkbart højre end iPhone 6. Det skyldes blandt andet de anmelderroste og frontvendte højtalere, der optager en del af pladsen. 

Galaxy S5(venstre) er en anelse højere end iPhone, men leverer altså også en 5,1” skærm. 

Om overstående sammenligner er holdbare, er på ingen måde at fastslå på nuværende tidspunkt. Dog forventer vi, at Apple vil holde ved deres nuværende TouchID-teknologi i HJEM-knappen, da denne netop tillader aflæsning i alle retninger. Især hvis en kommende iPhone, overtræder grænsen for hvad der kan betjenes med én hånd. 

Selv ikke Apple har råd til at bruge display i safirglas på iPhone 6

Der er godt 2 måneder til at Apple går på scenen i forbindelse med WWDC(deres udviklerkonference for iOS og OSX). Om 2014 skal være året hvor Apple igen er klar med en sommerlancering af iPhone, det vil kun tiden vise.

Kilde: MacRumors

Sagen efterfølgende

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden gik videre med historien. 22/4/2014 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring emnet iPhone Air forsinket – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyt om emnet finder du her.