Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6 til over 20 millioner kroner

iPhone 6 til over 20 millioner kroner

Det er ikke engang den nyste model, men hvad der nok er verdens dyreste telefon kan nu købes i Storbritannien og prisen er højere end for en privat ø

Det er set før, at forskellige firmaer har taget en iPhone og beklædt den med guld og alskens fine ting for at få prisen i vejret, men nok ikke så meget som Goldgenie har gjort det med en iPhone 6. Goldgenie har pimpet telefonen så meget, at prisen overstiger, hvad man kan købe en mindre ø for.

Læs også: Putin i guld til iPhone

Det er i hvert fald firmaets grundlægger, Laban Roomes, egen tese. Han siger til britiske Daily Mail om telefonen, der har fået et prisskilt på 2,3 millioner pund:

"Det er nok den mest eksklusive telefon lige nu i hele verden. Jeg ville sige, den koster det samme som en mindre ø."

Læs også: Kineser har købt iPhone til 102 millioner kroner

Oversat til danske kroner koster telefonen over 23 millioner, og det må siges at være en høj pris for en telefon, der ikke længere er den seneste generation i sin familie.

Det vil dog ikke være rekord, da en anden gylden iPhone for et par år siden blev solgt på auktion for over 100 millioner kroner.

Guld og masser af sten

Som det så ofte er set før, så er det trods alt ikke indmaden, der giver den højere pris, det er det ydre. Eksempelvis er det 24-karat guld, der pryder telefonens sider, men det kan selvfølgelig laves om efter ønske - blandt andet til platin eller roseguld.

Noget andet, der kan laves om, er valget af ædelsten, for dem er der nemlig spandevis af på Goldgenies telefon, der har fået navnet 'Diamond Ecstacy'.

Læs også: Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Det kan være svært at tro på, at der er et marked for den slags elektronik, men firmaet skulle have navne som Usain Bolt, David Beckham og P Diddy på kundelisten. Alle folk med pengepungen i orden.

Vil man ikke helt op i millionklassen for sin telefon, så starter Goldgenies telefoner lavet specifikt til den enkelte kunde ved knapt 100.000 danske kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies