Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6s får lynhurtig dataforbindelse og 12 MP kamera

iPhone 6s får lynhurtig dataforbindelse og 12 MP kamera

Apples næste iPhone 6s og 6s Plus får opgraderet kameraet til 12 megapixel og bliver udstyret med et modem til at klare dobbelt så hurtige datahastigheder.

Det er i det indre, at nyhederne i iPhone 6s og 6s bliver at finde.
Det er i det indre, at nyhederne i iPhone 6s og 6s bliver at finde.

På to meget vigtige områder for en smartphone bliver den næste iPhone 6s og iPhone 6s Plus opgraderet gevaldigt.

Hjemmesiden 9to5mac har fået fingrene i billeder, der viser den indvendige hardware i de to kommende iPhone 6s-modeller, heriblandt modemmet, hvor der er sket store forbedringer.

Læs også: Apple vil udstyre iPhones med mere intern lagerplads

Modemmet er fra chipproducenten Qualcomm og står for at fange 2G-, 3G- og 4G-signalet fra telemasterne. Den teoretiske hastighed for, hvor hurtig en forbindelse disse komponenter kan levere, opgives i kategorier.

Dobbelt så hurtig downloadhastighed som iPhone 6

De to iPhone 6s-duoer bliver i stand til at håndtere den såkaldte ”LTE cat. 6”. Det vil med andre ord betyde, at den teoretiske maksimale hastighed bliver hele 300 mbit/s i download og 50 mbit/s i upload.

Læs også: Produktionen af nye iPhones med Force Touch er begyndt

I de kommende år behøver du derfor ikke at bekymre dig om, at det er din iPhone 6s eller 6s Plus, der sætter begrænsningen for, hvor hurtig en dataforbindelse du kan opnå på farten.

Til sammenligning opnår de nuværende iPhones ”kun” op til kategori 4 med en maksimal downloadhastighed på 150 mbit/s. De næste iPhones kan dermed opnå dobbelt så hurtige 4G-hastigheder end tidligere, mens uploadhastigheden forbliver den samme.

Opløsningen på kameraet i iPhone 6s og 6s Plus bliver skruet op til 12 megapixel.
Opløsningen på kameraet i iPhone 6s og 6s Plus bliver skruet op til 12 megapixel.

12 MP kamera med slowmotion i høj opløsning

Et andet lækket – og nu slettet - billede fra en medabejder på Foxconn-fabrikken delt på den kinesiske hjemmeside, Weibo, afslører et forbedret kamera i de to kommende iPhones.

Helt i overensstemmelse med det første rygte for små to måneder siden bliver iPhone 6s og 6s Plus udstyret med et kamera på 12 megapixel. I forhold til iPhone 6 og 6 Plus med 8 megapixel får du mulighed for at fange langt flere detaljer end tidligere, og videooptagelser i den høje 4K-opløsning bliver nu også mulig.

Læs også: iPhone 6s får samme stærke aluminium som Apple Watch

Mere imponerende er det, at Apple angiveligt har optimeret det nye 12 megapixel kamera så meget, at optagelser i slowmotion med hele 240 billeder i sekunder bliver muligt i selvsamme 4K-opløsning – altså 3840 x 2160 pixels. Det har hidtil kun været muligt i HD-opløsningen på 1280 x 720 pixels.

Selv om der formentlig ikke kommer til at ske nogle ændringer på designfronten, tegner iPhone 6s og 6s Plus altså til at bringe store nyheder med sig, når det gælder specifikationer.

Læs også: iPhone 6s og iPhone 6s Plus får topspecifikationer

Forventningen er, at Apple traditionen tro præsenterer de nye iPhones til september, og produktionen af dem er da også allerede påbegyndt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies