Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6S forsalg: her er de billigst

iPhone 6S forsalg: her er de billigst

Forsalget på iPhone 6S er skudt i gang. Mobilsiden.dk giver et overblik over, hvor du får den bedste pris.

Nu kan du sikre dig en af de første af Apples nye iPhone 6S og 6S Plus i Danmark. Selskabets nye iPhone kan nemlig forudbestilles fra i dag, og er du hurtig med dankortet, kan du sikre dig den nye Apple-mobil når den landet i Danmark den 9. oktober.

For at du kan få den bedste pris, samler mobilsiden.dk her en oversigt over de forretninger der bliver først med iPhone 6S og 6S Plus og hvem der har den bedste pris.

Du kan læse mobilsiden.dks stortest af iPhone 6S her.

Herunder kan du se hvem der er skarpest på iPhone 6S-prisen:

Det er de store elektronikkæder som Elgiganten og Power der kan bryste sig af at være billigst, med det forbehold, at du skal regne med at lægge prisen for et mobilabonnement oveni.

Tager du et abonnement med i kalkulen er Callme billigst, men du bør først undersøge hvorvidt abonnementet passer til dit forbrug.

CBB, Bibob, Fona oplyser ingen priser, men giver dig mulighed for at reservere en iPhone 6S så snart den kommer på lager.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Billigst med børneabonnement

Danmarks absolutte billigste pris kommer dog ved at binde sig i et halvt til et børneabonnement fra Telia til 49 kr. per måned.

Vælger du denne løsning til at købe iPhone 6S med 64GB, skal du månedligt afdrage 1078,75 kroner i de første 6 måneder, hvilket giver en regning på sammenlagt 6.471,50 kroner.

Abonnementet er begrænset til 300 mb data/måned, en halv times tale og 300 SMS'er. Det står dig frit for at isætte SIM-kortet fra et andet abonnement i mobilen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies