Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6s kan lande i butikkerne den 18. september

iPhone 6s kan lande i butikkerne den 18. september

Flere rygter peger på, at Apples iPhone 6s og den større 6s Plus lander i de første butikker den 18. september kun 9 dage efter den ventede lancering.

Apple ventes at lancere en iPhone 6s og 6s Plus, men også en mindre 5c denne gang.
Apple ventes at lancere en iPhone 6s og 6s Plus, men også en mindre 5c denne gang.

Med under en måned tilbage intensiveres rygterne om den kommende iPhone 6s samt den større 6s Plus-variant gevaldigt, som ventes at blive afsløret den 9. september.

Men hvornår bliver de så mulige at købe? Det kan to forskellige rygter pege i retning af.

Først er der et rygte om den amerikanske butikskæde, Best Buy, som begyndende fra mandag den 14. september vil tilbyde AppleCare-forsikringer til Macs og AppleCare+-forsikringer til iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch direkte fra egne butikker.

Læs også: iPhone 6s slår Android-konkurrenterne i hastighedstest

Isoleret set fortæller rygtet fra Best Buy ikke meget om en endelig dato, men sammen med et rygte fra hjemmesiden, Macerkopf, tegner der sig et klart billede om datoen. Hjemmesiden mener nemlig at vide, at mindst to af de store tyske teleselskaber er med til lanceringen, hvor datoen hedder fredag den 18. september.

Datoen kommer måske heller ikke som en stor overraskelse, da det er præcist samme dato, som Apple i de første lande valgte at sælge sidste års nye iPhones i. Her var det USA, Canada, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Australien, Hong Kong, Singapore, Japan og Poerto Rico, der først kunne få lov til at købe Apples iPhones.

Læs også: Apple sikrer iPhone 6s mod endnu en bendgate

Danmark var sidste år en del af anden bølge af lande, hvori iPhone 6 og 6 Plus en uge senere kunne købes. Når både datoerne for årets præsentation og for salgsstarten ser ud til at være identiske med sidste år, er der god grund til at tro, at den 26. september også bliver datoen for, hvornår du her i Danmark kan få fingrene i iPhone 6s, 6s Plus og muligvis en 5C.

Rygter er som bekendt rygter, og det sikreste er selvfølgelig derfor blot at vente til Apple afslører datoerne ved sin keynote.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies