Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 7 vises frem i to minutter lang video

iPhone 7 vises frem i to minutter lang video

Et eksemplar af iPhone 7 er faldet i de forkerte hænder. I en video vises den kommende iPhone nemlig frem to måneder inden lanceringen.

Foto: Weibo.com

Selv om der er knap to måneder til Apples ventede lancering af den kommende iPhone 7, strømmer det til med rygter. I den seneste tid er der dukket adskillige billeder op, men også videoer begynder at vise sig.

En sådan er kommet frem igen, men modsat den kun 6 sekunder korte video fra forrige uge er denne nye video fra det kinesiske sociale medie Weibo en lang en af slagsen.

I hele 2 minutter og 38 sekunder vises hvad der må formodes at være iPhone 7 frem sammen med iPhone 6s, men da det foregår på kinesisk, er der ikke meget at høre efter.

Læs også: Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?

Der er heller ikke meget at se efter, da kvaliteten på videoen er ganske forfærdelig, men du kan stadig få et glimt af, hvad iPhone 7 bliver for en smartphone.Og ikke overraskende stemmer designet på telefonen fuldt ud overens med de mange seneste rygter, der går på, at kameraet bliver noget større og buler noget mere ud fra bagsiden. Den anden ændring er den mere omdiskuterede af slagsen – nemlig afskaffelsen af minijackstikket.

I videoen ses samme ændrede bund som i den første video. Det vil altså sige, at den side, hvor jackstikket før var, nu har samme højttalerhuller som i den anden side. Det er dog endnu uvist, om Apple udnytter den ekstra plads til at få plads til en højttaler mere.

Læs også: Video viser igen iPhone 7 uden jackstik

Ligeså er der også uklarhed om, hvad Apple helt præcist gør, nu hvor jackstikket forsvinder. Der er nemlig både lækket billeder af et sæt EarBuds med Lightning-stik i stedet for det sædvanlige minijack samt et nyt sæt AirPods, der er en Bluetooth-variant af Apples in-ear-headset. Apple kan meget vel have sat begge headsets i produktion, men kun ét af de to må formodes at medfølge i æsken. Hvilke af dem det bliver, vides endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies