Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal

iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal

Nye billeder og Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo afslører, at iPhone 8 lanceres i tre forskellige farver, men den bliver svær at få fat i til at starte med.

Foto: Weibo.com (gzpojia)

Endnu en dag - og mere iPhone-nyt. Denne gang er det fra analytikeren fra analyseinstituttet KGI Securities, Ming-Chi Kuo, som deler nye oplysninger om de kommende iPhones cirka en måneds tid inden den ventede afsløring i starten af september.

Analytikeren, som har en enorm historik af store afsløringer, oplyser i et notat ifølge Appleinsider, at iPhone 8 med den 5,15” store OLED-skærm kommer i tre forskellige farver: sort, sølv og guld. Det stemmer overens med billeder, som er blevet delt på det kinesiske sociale medie Weibo, hvor iPhone 8 ses i netop de tre farver.

Læs også: Foxconn-chef: OLED-skærme i iPhone 8 dumper kvalitetskontrol

Produktionen af iPhone 8 blev efter sigende sat i gang i sidste uge, og det har resulteret i en syndflod af lækkede iPhone 8-billeder. Også den hollandske techside TechTastic har opsnappet en række billeder delt på Weibo, hvor iPhone 8 ses i sort, men også i sølv med et cover ovenpå. Dertil er der lækket adskillige billeder af iPhone-covers.

Kun tilgængelig i 2-4 millioner eksemplarer til at starte med

Et andet stort samtaleemne omkring den specielle iPhone 8 er tilgængeligheden af den. I de forgangne måneder har der nemlig været adskillige historier om, at Apple har haft forskellige problemer undervejs i udviklingen af telefonen, blandt andet med OLED-skærmene, fingeraftrykslæseren (som er droppet) og softwaren til den avancerede 3D-ansigtsgenkendelse.

Læs også: Apple-kildekode bekræfter den nye formfaktor i iPhone 8

I juni måned meldte Ming-Chi Kuo ud, at iPhone 8 til at starte med kun vil være tilgængelig i 3-4 millioner eksemplarer. I sit seneste notat har han nu ændret estimatet til at lyde på mellem 2-4 millioner eksemplarer. Han forventer dog, at Apple hurtigt vil kunne skrue op for produktionen kort tid efter den ventede afsløring i september, så det samlede antal producerede iPhone 8 – eller iPhone Pro – ender op i 45-50 millioner eksemplarer i år.

De to andre modeller, iPhone 7s og 7s Plus, som også ventes at blive afsløret samtidig med iPhone 8, vil blive produceret i mellem 35-38 millioner eksemplarer, lyder det fra analytikeren. Disse vil også være at finde i de tre samme farver: sort, sølv og guld.

Som bekendt er der dukket en stor mængde af billeder af iPhone 8 op. Nedenfor ses alle de forskellige billeder, der alle stammer fra Weibo og TechTastic.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies