Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone Air koncept - se videoen her

iPhone Air koncept - se videoen her

Hvis Apple virkelig lancerer en iPhone i phablet størrelse, så kan denne koncept-video give en idé om, hvordan det ville se ud.

Forud for årets iPhone-lancering har vi allerede set indikationer på, at iPhone 6 kommer i to udgaver - men tidligst til efteråret. Vi har også allerede erfaret, at iPhone Air forsinket, og det altså er en 4,7” model, vi skal forvente klar senere på året. 

iPhone 6 sammenlignes med Android-rivalerne

Lækkede informationer har allerede affødt en hav af konceptbilleder af den berygtede mobil, og nu er der dukket en lækker konceptvideo op på Youtube af phablet-versionen, og den skal i naturligvis ikke snydes for. Det skriver 9To5Mac

Det er Mindspi Vision der står bag videoen af den 5,7” iPhone 6 med oplyst ramme, HJEM-knap og Apple logo. Som videoen indikerer, så er der indbygget 3D kamera med forskydelige linser og optisk zoom. 

iPhone 6 rygtemøllen snurrer lystigt

Videoen er på ingen måde ægte, og nuværende rygter har ikke peget i retning af hverken “Nitelight” funktion eller forskydelige linser på bagsiden. Alligevel skal designeren have ros for den flotte video, og Mobilsiden følger naturligvis udviklingen. 

Går du og venter på en iPhone i phablet størrelse, eller er du mere lun på en mindre model? 

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies