iPhone applikation klar fra Just Eat

Take-away formidleren, Just Eat, er klar med en iPhone applikation, der gør du kan bestille mad direkte på mobilen.

iPhone applikation klar fra Just Eat

Just Eat, som er formidler af fastfood-/take away restauranter, har netop lanceret en iPhone-applikation i Danmark, som efter få dage har vist sig at være en succes.

På blot tre dage er applikationen downloadet 5.308 gange i Apples App Store, hvilket har resulteret i en førsteplads blandt mad-applikationer blandt andet foran McDonald’s og Frøken Jensen.

 – ”Vi formidler næsten en million måltider hver måned. Online. Og Just Eat handler netop om at gøre take away nemt tilgængeligt. Så det er et helt naturligt skridt for os også at være til stede med en app. At den er blevet modtaget så positivt viser, at vi igen har fat i det rigtige,” siger Mads Eriksen, direktør i Just Eat.

Det danske marked er første stop for applikationen, som hvis det går efter planen skal ud til resten af verden.

 – ”Dette er version 1.0, og vi vil fortsat udvikle vores applikation. Og så lover vi, at der snart kommer en udgave til alle Android-brugere,” slutter Mads Eriksen.

Du kan downloade Just-Eat.dk gratis i Apples App Store.

just eat iphone applikation
iPhone applikationen fra Just-Eat.dk

Opdateringer af emnet

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden kørte videre med bolden. 6/3/2013 fulgte redaktionen op med en artikel omkring TriPod kunne have været navnet på iPhone – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.