iPhone-bande narrede millioner ud af danskerne

Kunderne er blevet snydt til at købe falske iPhones i netbutikker og telebutikker i København af en iPhone-bande.

iPhone-bande narrede millioner ud af danskerne

Siden midten af juni måned i år har Københavns Politi haft fængslet flere mænd, som har solgt falske iPhones for mere end 1 million kroner.

Tre mænd er sigtet af politiet i sagen for salg af falske iPhones, samt groft skattesvig i form af omfattende momssvindel.

Ifølge Københavns Politi har de tre snydt med momsbetalingen for millioner – helt præcis 4,9 millioner kroner, samt solgt iPhone-kopier for op mod 1,3 millioner kroner. Det skriver Computerworld.dk.

Sagen køres for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

 – “Hovedmanden er fængslet indtil mandag den 26. august, hvor vi vil begære ham yderligere varetægtsfængslet,” siger Henning Schmidt.

Ifølge Computerworlds oplysninger, så er salget af de falske iPhones foregået på netbutikker og i mindre telebutikker i København.

De tre sigtede næster sig skyldige.

Mere om emnet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 26/8/2013 publicerede redaktionen sagen; A7-processor til iPhone 5S er 31 procent hurtigere – Artiklen kan du læse her. Seneste højaktuelle stof om “iPhone” finder du i denne spalte..