Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone-brugere er dyre i drift

iPhone-brugere er dyre i drift

Der bliver spenderet syv gange så mange penge på mobilt indhold til en iPhone end til andre telefoner.

Pengene sidder mere løst hos iPhone-brugerne end hos andre mobilkunder.

En undersøgelse fra Norsk Telecom og TNS Gallup viser således, at iPhone-ejerne bruger syv gange så mange penge på mobilt indhold som andre kunder, skriver dagbladet.no.

- "Disse brugere er ikke som andre brugere. De er gladere og bruger telefonen mere og bruger flere penge,” siger Tore Aarønæs, der daglig leder i analyseselskabet Norsk Telecom.

Undersøgelsen viser desuden, at en iPhone-bruger downloader cirka 100 MB om måneden, mens mobilkunderne generelt downloader mellem 4-5 MB.

1690 iPhone-brugere har medvirket i undersøgelsen ved at fortælle, hvordan de bruger deres telefon. Herefter er svarene blevet sammenlignet med en kontrolgruppe, der tæller 1000 andre mobilbrugere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads Boye 23-03-2010 19:24:54

Virker som en meget useriøs undersøgelse. Det skal tages i betragtning at Android Market ikke har åbnet for betalingsdelen i Danmark endnu. Det er ikke til at sige hvor mange penge folk ville bruge på programmer hvis de havde muligheden.

0 0
kasper 23-03-2010 14:42:07

Denne undersøgelse virker ret ubrugelig, idet alle mobilbrugere tilsyneladende tages over en kam og stilles op imod Iphonebrugere. Folk med almindelige mobiler (i.e. ikke smartphones) bruger jo kun deres mobil til 3 ting; sms, mms og opkald. Udfaldet af undersøgelsen er jo trivielt. (Roles royce ejere overfor den almene bilejer. Hvem tjenere mest, bruger mest på benzin?)
En sammenligning på tværs af diverse smartphones ville være mere interessant.

0 0

Om brug af cookies