Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone-brugere mest tilfredse

iPhone-brugere mest tilfredse

Android-, Windows- og Blackberry-brugere er langt fra lige så tilfredse med deres styresystem, som iPhone-brugerne.

En ny analyse fra ChangeWave viser, at brugere af iPhone-styresystemet iOS er langt de mest tilfredse.

Hele 70 procent af iPhone-brugerne svarede, at de var “Meget tilfredse” med deres styresystem, mens kun 50 procent af Android-brugerne svarede det samme.

I den lavere ende finder man Windows-brugerne, hvor 27 procent er meget tilfredse, og af brugere af Blackberry er kun 26 procent meget tilfredse.

Oplysningerne stammer fra 4163 svar, hvoraf 89 procent er indhentet i USA og 11 procent udenfor USA.

I samme analyse blev brugerne spurgt, hvilket styresystem de kunne ønske at skifte til, og her svarede 46 procent, at de ville skifte til Apples iOS, mens 32 procent vil skifte til Android. Kun 4 procent ønsker at skifte til Blackberry OS.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 27-07-2011 01:17:48

Hver gang der kommer en undersøgelse af at iPhone brugere er mere tilfredse, så er statistikken enten fejlbefængt, dårlig journalistik fra mobilsiden, eller også så er det fordi der findes mange producenter af Android.

Det burde egentligt være morsomt, hvis jeg ikke synes det var så patetisk.

Dengang der blev skrevet en blog om at Android var fragmenteret, så blev der skudt med skarpt mod journalisten, for det var netop fordelen ved Android. Nu er det så pludselig blevet en ulempe igen, pga nogle low end telefoner. Ja, folk havde jo travlt med at sige, at det var så godt at man kunne få en billig android telefon.

0 0
22-07-2011 19:20:16

I grafikken viser i kun yderst tilfreds, hvad de øvrige svarmuligheder som andre skriver så findes der mange Androids i mange prisklasser. Jeg tvivler på at en ejer af en wildfire er yderst tilfreds hvis vedkommende har set en Desire, men vedkommende kan stadigt være bare tilfreds.

Nuancer tak.

0 0
Torkild 22-07-2011 16:22:02

Det kan jo ikke bruges til noget overhovedet.
Vi får mindre end en ½ undersøgelse, men den ophæves til den hele sandhed....

For alt vi ved, så kan 70% ios bruger være meget tilfredse, og de sidste 30 meget utilfredse.

Android 50% brugere meget tilfredse, og 50% tilfredse - 0% utilfredse.

Samme kan gøre sig gældende for Windows og Rim OS.

Så kære mobilsiden tag jer biip sammen!

0 0
Martin 22-07-2011 15:42:08

Det er typisk for denne side at de videregiver nyheder uden overhovedet at reflektere over indholdet og se det i en sammenhæng.

0 0
Onkel_Per 22-07-2011 14:46:36

Hvis man ser på den nederste graf i ref. vil man jo kunne læse at tilfredsheden med de to OS'er faktisk har været faldende siden introduktionen. Og har faktisk aldrig været lavere!

0 0
23-07-2011 10:45:29

en det sker vel i takt med at der kommer flere spillere på banen ,man kan jo altid udlede en masse udfra sådanne undersøgelser ,og få dem til at passe til hvad man mener ,men det ændrer jo ikke ved at 70% er meget tilfredse med ios og 50% af android brugere er meget tilfredse ,bare man husker på at der kun er en producent som har ios og en del flere som laver android telefoner med mere eller mindre held .Det optimale ville jo være at se det skema med spørgsmål som er blevet stillet.

0 0
René Pedersen 22-07-2011 13:20:27

Den I har valgt er den hvor Windows Phone 7 og Windows Mobile er slået sammen til en. Tilfredsheden med Windows Phone 7 er faktisk højere end Androids, da den ligger oppe på 57 %, og Windows Phone 7 og Windows Mobile kan på ingen måde sammenlignes. Her er et link, som viser et lidt mere nuanceret billede. http://www.geekwire.com/2011/windows-phone-7-customers-love-phones-android-users

0 0
Zeb 22-07-2011 12:39:50

Det er jo totalt ubrugelig statistik. Jeg vil vædde med at andelen af folk med en ultrabillig android telefon der er utilfredse er væsentligt højere end andelen hos dem med high-end Sensation, Galaxy SII osv. der prismæssigt svarer til iPhone.

Windows OS er der slet ikke noget der hedder. Der er Windows Mobile, som er elendigt, og så er der Windows Phone 7 som er udemærket og får masser af ros men ikke er specielt udbredt. De to er i øvrigt også skilt op i den originale artikel:

"But in an encouraging sign for Microsoft, we continue to see a big difference between the high Very Satisfied rating for Windows Phone 7 (57%) vs. the much lower rating for Windows Mobile OS (14%)."

Endvidere er det en skævvridning at spørge hovedsageligt amerikanere da de udgør et mindretal af verdens smartphonebrugere (hvis vi også ser på hele europa og østasien som smartphone-forbrugende markeder). Amerikanernes patriotisme er høj, og andelen af iPhones her er uden tvivl markant større end i andre lande - Det mener jeg faktisk der var en undersøgelse af fornylig?

Sidst men ikke mindst ville jeg gerne vide hvor mange der gerne ville skifte til en Windows Phone 7 telefon, og hvor mange der ikke ønskede at skifte, hvis de svarmuligheder var tilgængelige? for RIM, Android og iOS giver kun en total på 82%.

Det er muligt nogen af disse detaljer fremgår i den fulde rapport som jeg ikke har tid til at tygge mig igennem, men det ville da være fint hvis mobilsiden gennemgik det hele præcist og kom med de fuldstændige konklusioner istedet for at kigge på den første graf og så ignorere resten....

0 0
22-07-2011 13:08:33

Konklusionen fejler vel ikke noget ,det er vel netop grafen som viser det ,tror nu ikke patriotismen spiller voldsomt ind så havde blackberry vel ligget bedre til ,jeg tror såmænd også at rigtigt mange Iphone brugere er godt tilfredse.Og jeg er da en af dem som nu skifter til WP7 ,ikke for at jeg er utilfreds men syntes bare rigtigt godt om mango releasen som løfter den et godt stykke.

0 0
Mikkel Andersen 22-07-2011 15:35:27

Når nu undersøgelsen hovedsageligt er foretaget i USA kan patriotisme nok godt spille ind. RIM (firmaet der producere Blackberry) er fra Canada.

0 0
Kokomo 22-07-2011 12:27:46

Man kan så også se sådan på det, at iPhone er en af de dyreste telefoner på markedet, så den skulle gerne være noget af det bedste, hvorimod en HTC Wildfire jo overhovedet ikke kommer i nærheden af den. Så forstår da godt, at nogen med android vil skifte, da man ikke gør meget ud af de billige android telefoner. Så synes så ikke det er en fair sammenligning...

0 0
Noia 23-07-2011 09:06:14

Det er da helt fair at bringe alle android enheder med, det er googles ansvar om de mobiler der bliver solgt med android så også lever op til en hvis kvalitet.

0 0

Om brug af cookies