Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone brugere og anmeldere er vilde med Google Maps

iPhone brugere og anmeldere er vilde med Google Maps

iPhone brugerne er vilde med Google Maps og anmelderne kalder det for den bedste kort-app - bedre end den til Android.

Google Maps på iPhone
Google Maps på iPhone

Google frigav i går deres mest efterspurgte applikation over de seneste par måneder, Google Maps til iPhone.

- Google Maps er tilbage på iPhone

Det har betydet en enorm efterspørgsel på applikationen lige fra starten, og har gjort Google Maps til den mest efterspurgte app i App Store.

- Google Maps stryger til tops i App Store

Samtidigt jubler brugerne på diverse forums, inklusiv vores egen Mobildebat.dk, over Google Maps, og kalder applikationen som værende i en klasse for sig selv, her er nogle af brugernes udtalelser:

- ” Ingen tvivl om Google har brændt en MASSE ressourcer af på at vise klasseforskellen ned til Apple Maps. Og den forskel, den er altså ret solid!”

- ”Rigtig lækkert at have maps tilbage. Så kan man jo bruge det igen.”

- ” Slap af det nye maps er lækkert”

Anmelder: Bedre end Android

Men det er ikke kun brugerne der syntes godt om Googles nyeste applikation til iPhone, også anmelderne har svært ved at få armene ned igen, blandt andet en journalist fra TheVerge.com.

-”Google has released a native maps app for the iPhone and it's fast, full-featured, and the best-looking mobile maps experience on the market today,” og fortsætter “Google Maps app seems faster and is definitely better-designed than even Google Maps on Android."

Det er dog ikke kun The Verge der er entusiastisk, også hos Engadget.com de glædeligt overraskede, og bestemt også begejstret for Google Maps til iPhone.

-  “It's surprisingly intuitive, and you start to wonder if the Android version could borrow a few touches.”

Konklusion

Det er rimelig klart i de anmeldelser, ”hands-on” tests og forum-indlæg vi på Mobilsiden.dk har kigget på, at forbrugeren vil få en rigtig god oplevelse ved at bruge Google Maps på iPhone.

Men der er mangler, specielt hvis man kommer fra en Android-version, og det skal man være forberedt på.

Dog er der en bred enighed om at Google Maps til iPhone er bedre end den ældre integrerede Google Maps til iOS5, og på mange områder det bedste man på nuværende tidspunkt kan få til iPhone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies