iPhone-brugere surfer løs

Brugere af Apples iPhone er 50 gange så ofte på Google end andre mobilbrugere.

iPhone-brugere surfer løs

Hvordan ved Google så det? Google tjekker alle sine brugere for at vide, om de enten bruger computer eller mobiltelefon. Ifølge Google selv, så er iPhone-brugere forbi søgemaskinen 50 gange oftere end som alle andre mobilbrugere, skriver Financial Times.

 

Google troede disse tal var en forkerte, og fik derfor sine ingeniører til dobbelttjekke disse søgninger for at være sikre på tallene, siger chefen for Googles mobilafdeling Vic Gundotra til Financial Times.

iPhone understøtter trådløst netværk, og lader dig surfe gratis indenfor trådløse zoner. Bruger man iPhone til surfing på mobilnettet så har man dog kun EDGE-teknologien til at hjælpe en.

Gundotra mener at hvis alle andre mobilbrugere følger efter iPhone-brugerne i deres mængde af surfing på mobilen, vil der kun gå få år før mobilen er det mest brugte surfværktøj. Den vil dermed overtage førstepladsen fra computeren.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 13/2/2008 publicerede vi en opfølgning med sagen om Ny og bedre iPhone-processor – Den finder du her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..