Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Iphone bruges til leg - ikke business

Iphone bruges til leg - ikke business

I sammenligning med andre smartphones bliver iPhonen brugt ganske lidt til erhvervsmæssige formål. Underholdning og personlige interesser er i centrum.

Der er ikke mange iPhone-ejere, der bruger den populære smartphone i erhvervsmæssigt øjemed. Således fungerer iPhonen i 73 procent af tilfældene som en underholdningsmobil til personligt brug, skriver New York Times.

Tallene er baseret på en undersøgelse, som Compete har foretaget blandt 600 smartphone-brugere. Til sammenligning bruger 59 procent af de andre smartphone-ejere - der har telefoner fra eksempelvis HTC, RIM og Nokia - deres mobiler til erhvervsmæssige formål.

 - "Traditionelt havde man en smartphone, fordi man havde brug for e-mail på farten. Men nu er der en bredere skare af folk, som har grund til at bruge en smartphone," siger Danielle Nohe fra Compete ifølge New York Times.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 01-05-2009 11:57:31

Jeg har selv en HTC Touch Diamond, men jeg vil derfor gerne høre dig, hvordan du mener, at en iPhone ikke er særlig brugbar til hverdagens formål?

Så vidt jeg er orienteret er der PDF-læser og, lad os bare kalde det, en "office-læser" til iPhone 3G. Ydermere kan den synkroniseres med en Exchange-server. Derudover har Diamond vel egentlig ikke noget iPhone ikke har.

0 0
Daniel Jørgensen 30-04-2009 22:51:36

med en iPhone i hånden sammenlignet med en Diamond som et eksempel ser man ret hurtigt at iPhonen ikke er særlig "brugbar" til hverdagens formål.. Der har du et bredere udvalg af software til Windows mobile.. Altså software som faktisk kan bruges til noget, og som ikke bare er for sjov..

0 0

Om brug af cookies