Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone: Er der ny alarmproblem i vente?

iPhone: Er der ny alarmproblem i vente?

Da vi stillede urene til vintertid havde mange iPhone-ejere et problem med deres alarm og kom derfor for sent på arbejde. Kommer problemet igen når vi stiller om til sommertid?

Masser af amerikanske iPhone-ejere har netop sovet over sig, fordi iPhonen endnu engang dumpede, denne gang i skiftet fra vintertid til sommertid. Det skriver Business.dk.

Der er små to uger til vi i Danmark skal stille urene til sommertid, og ud fra Apples officielle diskussionsforum, så skal vi forvente endnu engang at blive ramt af alarmproblemet.

De ramte kunder anvender forskellige iPhone-modeller og har forskellige teleselskaber.

De der får problemet er dem, som får telefonen indstillet til automatisk at opdatere uret når sommertiden begynder eller slutter.

Nogle amerikanere oplevede der intet skete ved indgangen til den amerikanske sommertid, andre oplevede den skiftede, men kun et kort øjeblik for derefter at skifte tilbage igen.

Sidst vi oplevede problemer med alarmen i iPhone var ved årskiftet 2010/2011.

Læs mere i Apple's diskussionsforum.


Læs mere:
- iPhone-folket sov for længe i dag - gjorde du?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lsj 16-03-2011 18:53:23

de problemer har jeg heldigvis snart ikke mere... skifter til android inden udgangen af denne månede... hehe

0 0
N 16-03-2011 19:22:09

Næ heller ikke her men det er stadig for ringe. Men afgjort en af årsagerne til at jeg skrotted min 3Gs.
Altså deres arrogante måde at opføre sig på over for deres kunder....

0 0
lsj 17-03-2011 04:25:06

du har helt ret i det er for ringe... min 3GS bliver byttet ud... min søster får min iphone.. ved godt det er noget L... med apple men hun har altid ønsket sig en en. så den får hun... og så kan jeg lege med LG optimus 2X.. very fvery nice

0 0
N 16-03-2011 11:14:58

De kan sagtens finde nye smarte måder at skovle millioner af dollars i kassen på, men at fixe noget så elementært som et ur for de kunder der har betalt for produkterne kan de ikke overkomme.
Det er bare for ringe!

0 0
Ove Andersen 16-03-2011 10:19:18

Kunne Apple ikke blot sige, at telefonen ikke er beregnet til at blive brugt som ur eller alarm, ligesom antenne problematikkerne udsprang af, at brugerne brugte og holdt telefonen forkert.

Så kunne Apple jo altid lava iClock og iAlarm. Det er der nok også penge i, og hvis de så bare kan klokken, så skal alle Apple folk nok købe en af hver ;)

0 0

Om brug af cookies