iPhone: Få din egen om halvanden måned!

Nej, der er endnu ingen danske teleselskaber, der sælger iPhone. Men det skal da ikke forhindre dig i, at få din egen. Du skal bare kunne tale fransk.

iPhone: Få din egen om halvanden måned!

Onsdag kunne Mobilsiden.dk fortælle, at Apple og Orange endelig var blevet enige om en aftale om iPhone i Frankrig. Der havde ellers været stridigheder mellem Apple og den franske lovgivning, som sagde, at det skulle være muligt, at unlocke sin iPhone.

Det er i sig selv noget vi er vant til i Danmark, men amerikanske Apple har ikke haft disse problemer i USA. Her må selskaberne låse og lukke så meget de vil.

Men lovgivningen er nu gjort helt klar. Orange skal (!) sælge iPhones uden sim-lock og abonnement. Som tidligere nævt, kan de ikke kun nøjes med, at unlocke telefonen ved efterspørgsel. De skal også sælge dem uden nogen form for binding.

Og det er glimrende nyt for iPhone-entuisaster i andre europæiske lande. Nu skal du bare en tur over et par grænser (eller formentlig bare besøge Ebay), og du kan købe din helt egen iPhone, og sætte dit danske simkort i. Helt uden, at Apple prøver et attentat mod dig.

Prisen vides ikke endnu. Den låste iPhone med abonnement koster omkring 400 euro, altså i omegnen af 3.000 danske kroner. Men mon ikke den ikke-låste sniger sig op på over det dobbelte?

Opfølgning på artiklen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 16/10/2007 fulgte vi op med sagen Rygter: Nokia N810, iPhone 16GB og gPhone – Det videre forløb i sagen finder du her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..