iPhone har indbragt Apple 150 milliarder dollars

På fem år har iPhone været medvirkende til Apple er verdens mest værdifulde firma og alene indbragt Apples 150 mia. dollars.

iPhone har indbragt Apple 150 milliarder dollars

I denne uge er det præcis fem år siden, at Apples iPhone tog hele verden med storm. Inden iPhonen var det RIM’s BlackBerry og Microsoft’s Windows Mobile der dominerede smartphone verdenen, og begge enheder havde små skærme med et stort keyboard, som mest henvendte sig til arbejdstelefon.

Firmaet Strategy Analytics har taget et kig tilbage på Apple’s 5 år på smartphone markedet. Den første iPhone kom på markedet 29. juni 2007, og siden dengang har Apple solgt mere end 250 millioner iPhones verden over, hvilket har givet mere end 150 milliarder dollars på bundlinien.

iPhone har også en medvirkende årsag til, at Apple nu er verdens mest værdifulde firma. Nedenstående grafik fra VoucherCodes.co.uk viser, at der sælges flere iPhone om dagen end der fødes børn. Sådan skriver Intomobile.com.

Historiens videre forløb

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 25/6/2012 vinklede vi sagen videre med en artikel der drejer sig om Et par ord om iOS 6 beta 1 på iPhone 4Klik her og læs videre.. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.