Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Iphone hos Unotel

Iphone hos Unotel

Telias monopol på iPhone 3G brydes mandag den 1/12, når Unotel begynder at sælge mobilen.

Fra mandag den 1. december 2008 begynder det lille teleselskab Unotel, at tage imod bestillinger på Apple iPhone 3G i både 8 og 16 Gigabyte-udgaven.

Priserne bliver henholdsvis 899 eller 1.299 kroner, alt efter hvilken version, man ønsker sig. De månedlige omkostninger er 598 kroner, der inkluderer fri datatrafik på TDC's 3G mobilnet (op til 3 mbit/sec).

Til Mobilsiden.dk fortæller Unotel, at de 299 kroner af abonnementet er et minimumsforbug, som frit kan benyttes til samtaler og sms. Minuttaksten er 50 øre sekundafregnet, sms koster 16 øre og opkaldsafgiften ligger på 29 øre. Efter seks måneders bindingsperiode bortfalder minimumsforbruget.

Kan opdateres via iTunes

De iPhones Unotel sælger, er helt originale uden "fusk". Det betyder, at de frit kan opdateres via iTunes, og en eventuelt reparation er heller ikke et problem.

- "Vi har mulighed for, at få telefonerne serviceret hos Telecare eller på det værksted vores grossist benytter", siger direktør Lars Aagaard fra UnoTel.

Der åbnes for bestillinger, mandag den 1. december kl. 10.00 på unotel.dk/iphone

Selskabet forventer, at kunderne vil begynde, at modtage iPhones i anden uge i december.

Bibob er overhalet

Det er kun en uge siden, at konkurrenten Bibobs direktør Frank Rasmussen var ude i pressen og fortælle, at han arbejder på, at kunne tilbyde iPhone 3G til julehandlen.

Hos Unotel er man svært godt tilfredse med at komme først.

- "Jeg noterede mig, at Bibob også var i gang, hvilket blot gjorde, at vi besluttede, at rykke endnu hurtigere på vores planer", slutter Lars Aagaard fra Unotel.

Læs også:
 - Nu udfordres iPhone-monopolet i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies