iPhone i millionvis sendt retur til fabrikken

Producenten Foxconn har lavet en fejl i en kæmpe sending af Apples iPhone. Så millioner af iPhones er sendt retur.

iPhone i millionvis sendt retur til fabrikken

Den kinesiske elektronikproducent Foxconn, som blandt andet producerer Apples iPhone, har for alvor lavet en kæmpe brøler. De har nemlig lavet en fejl i en sending iPhones, der har betydet 8 millioner iPhones er blevet sendt retur til Kina. Det skriver Politiken.dk.

Det er ikke kun uheldigt for Foxconn, men også for Apple, der måske ikke kan levere iPhones til kunderne mens de går de går hjem med en smartphone fra konkurrenten.

Foxconn skal nu producere en ny sending iPhones. Det skriver den kinesiske erhvervs-avis China Business, som har opsnappet historien fra en intern kilde i Foxconn.

Foruden fejlen i produktionen af 8 millioner iPhones, så har Foxconn (Hon Hai Precision Industry) tidligere på måneden fremlagt regnskabet for første kvartal 2013, hvilket var på grænsen til det katastrofale. Omsætningen var faldet 19,1 procent i forhold til samme periode sidste år, hvilket er det største fald for Foxconn siden årtusindskiftet.

Opdateringer i sagen

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 23/4/2013 kørte vi en artikel omkring Vil iPhone-salget styrtdykke? – Historien bringes videre her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.