Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone IR remote på den lækre måde

iPhone IR remote på den lækre måde

Smart fjernstyring fra din iPhone.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange iPhone og iPod Touch ejere ville ønske, at deres kære æble-maskiner også kunne fjernstyre infrarøde apparater, f. eks. fjernsyn og DVD-afspiller.

Hidtil har det dog krævet, at man enten gav sin iPhone / iPod en "jakke" på med indbygget IR sender, eller sætte en lille dongle i.

Ingen af disse løsninger kan rigtigt beskyldes for at være hverken elegante eller fikse. Men så er det heldigt, at GEAR4 har sat sig ned, og tænkt tingene igennem: Hvorfor lave en grim case eller en lille, ufiks dongle, når nu iPhone og iPod begge har bluetooth?

Løsningen kalder de Unity Remote, og den er ganske enkelt en infrarød kommandocentral, der snakker med både iPhone, iPod og iPad (vha. en gratis app).

Placér Unity Remote et sted, hvor den kan se de ting du gerne vil fjernstyre (på en reol i stuen f. eks.), og send så din kommando via din iDevice: Unity Remote sender så signalet videre via fem infrarøde sendere, således, at signalet udsendes hele vejen rundt, alle 360 grader.

Unity Remote kommer på gaden til oktober, og så vidt vides, vil den blive prissat omkring de 600 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 04-08-2010 17:59:40

så er det jo godt man har en Nokia n900 der kan det der uden man skal købe noget :D

0 0
Stefan 04-08-2010 12:55:02

Det var faktisk ikke dumt. Men kan man så tilslutte den andre telefoner også? Evt. programmere sit eget interface, når nu det er en Bluetooth enhed.

0 0

Om brug af cookies