iPhone kan bøde for manglende live-tv

Apples iPhone kan få svært ved at slå igennem hos de sofistikerede mobilbrugere i Sydkorea, på grund af manglen på live-tv.

iPhone kan bøde for manglende live-tv

Omkring 53.000 havde forudbestilt et eksemplar af Apples iPhone, inden den i weekenden blev frigivet i Sydkorea. Alligevel spås telefonen at få problemer med at slå igennem, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge de lokale mobil-analytikere er det et stort minus, at iPhonen ikke giver sydkoreanerne mulighed for at se direkte lokal-tv. Det er et stort hit i landet, som konkurrenterne tilbyder.

– “Det bliver et meget svagt punkt for iPhone på det koreanske marked,” lyder det blandt andet fra J. D. Ha, der er analytiker ved Shinhan Investment Corp.

Der er omkring 400.000 mobilbrugere i Sydkorea, hvor de lokale mobilproducenter Samsung og LG dominerer i stor stil. Tilsammen sidder de to selskaber på 80 procent af markedet.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 29/11/2009 fik historien nyt liv med en artikel omkring temaet iPhone Supreme: Verdens dyreste mobil – Historien kan læses her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..