Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone kan også oplades trådløst

iPhone kan også oplades trådløst

Firmaet Witricity har på messen i Las Vegas, givet deres svar på, hvordan man oplader en iPhone 5 eller 5S trådløst.

Konkurrerende mobiler har længe kunne oplades trådløst, ved at blive lagt på en induktions-lignende plade. Den ide har man også til dels kunne benytte på iPhone, hvis altså man først monterer et særligt cover på mobilen, der kan modtage “overførslen” så at sige. 

Dog har funktionen indtil nu krævet, at man lægger mobilen direkte på pladen som strømkilde. Det har virksomheden Witricity tænkt sig at lave om på med deres nye, trådløse lader-system til iPhone 5 og 5S. Den har de præsenteret på CES-messen i Las Vegas. Det skriver MacRumorsSom det tydeligt fremgår i videoen, så kan strømkilden altså monteres under bordet, og derfor ikke fylde unødigt på skrivebordet eller sengebordet. Den kan desuden oplade 2 mobiler på samme tid.  

Uheldigvis er der altså ikke tale om et færdigt produkt til salg. Virksomheden meddeler, at lanceringen på CES skal bruges til at give virksomheden mulighed for, at samarbejde med andre fabrikanter af udstyr og tilbehør, for netop at udvikle anvendelsen af ​deres ​teknologi.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies