Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone-købere kræver bedre batteri, hurtigere processor og 4G

iPhone-købere kræver bedre batteri, hurtigere processor og 4G

Ønskerne fra de kommende iPhone 5-købere er simple, viser en internet-afstemning. Batteri, processor, 4G og skærmstørrelse er de centrale elementer.

Invitationen til Apples presseevent den 12. september.
Invitationen til Apples presseevent den 12. september.

Den næste generation af Apples populære iPhone er formentlig lige på trapperne, og der skal ikke de store tryllerier til at gøre de kommende købere glade.

Ifølge en afstemning på techbargains.com er det således de mest forventede features, der står øvert på ønskelisten. 93 procent ønsker bedre batteritid, 90 procent hurtigere processor, 83 procent 4G/LTE og 76 procent vil have større skærm.

Det virker ikke usandsynligt, at alle fire punkter vil være inkluderet i 'iPhone 5'. Til gengæld ligger det ikke i kortene, at listens femteplads skulle blive til noget. Det drejer sig nemlig om muligheden for at indsætte et microSD-kort - det ønsker 69 procent.

Techbargains.com har imidlertid også spurgt om andre ting. 45 procent af de i alt 1332 adspurgte svarede, at de vil købe den nye iPhone. 24 procent har endnu ikke bestemt sig, mens 31 procent har svaret nej.

Den hyppigste årsag til afslaget er, at den adspurgte "allerede ejer en telefon og ikke ønsker at opgradere" (58 procent). Nummer to på listen er, at den adspurgte ønsker at købe en Android-mobil i stedet (38 procent).

Du kan se alle resultaterne ved at klikke her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies