Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone kunder nemmere mål for falske SMS’er

iPhone kunder nemmere mål for falske SMS’er

Ifølge en sikkerhedskonsulent er Apples SMS-system mere usikkert end andre operative systemer, såsom Android og Symbian.

Vi har tidligere skrevet om at Apples iPhone skulle have et sikkerhedsproblem i sit SMS-system. Det blev dog hurtigt afvist fra Apple, der ikke mente der var tale om en generel fejl i iPhone, men en fejl i SMS-systemet.

Apple advarer: ”Stol ikke på sms-afsenderen”

Men problemet med de uigennemskuelige falske SMS’er på iPhone, er tilsyneladende ikke ligeså let at finde på andre store operative systemer, slår Cathal McDaid, sikkerhedskonsulent fra firmaet AdaptiveMobil,  fast i en udtalelse til Cnet.com.

- ”Vi har testet problemet på Android, Windows Mobile, BlackBerry og Symbian-telefoner, og de fleste af dem, ignorerer simpelthen denn ”svaradresse felt” eller viser både den ”rigtige oprindelsesstatus adresse” og svaradresse som SMS-system-specifikationerne anbefaler. iPhone hidtil er den eneste enhed, der ikke opfylder disse sikkerhedshenstillinger”, fortæller McDaid.

McDaid siger yderligere at ”Apple har efterladt en betydelig sårbarhed i iPhone, der kan gøre det muligt for forbrugerne at blive narret til at overlade personlige oplysninger til hackere og kriminelle.”

Cnet.com har prøvet at få en udtalelse fra Apple, men har endnu ikke fået et svar.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

27-08-2012 10:54:13

iOS er det mest sikre, BASTA!

0 0
Rene 27-08-2012 20:13:32

God artikel og overskrift.
Tror alle kan se at det er en Apple hateboy vi har at gøre med her, ret sørgeligt.

0 0
28-08-2012 08:25:46

Tak :D

0 0
TF 27-08-2012 11:22:52

Nej jeg tror faktisk det lige pt er WP.

0 0

Om brug af cookies