iPhone lancering England i næste uge?

Engelske medier spekulerer i om Apple lancerer iPhonen i næste uge. De har fået en invitation til en Apple-event.

iPhone lancering England i næste uge?

De engelske medier, har fået en invitation til en presseevent fra Apple under det noget specielle navn "Mom i no longer the word".

Der spekuleres nu i om Apple vil lancere iPhonen tirsdag den 18. september i Apple Store på Regent Street i London.

Mark Hattersley fra Macworld siger, det er en specifik engelsk event og da vi ved, at iPhone inden længe lanceres i England, så det vil være det mest sandsynlige, skriver Macworld.

Den forestående event, kan også være en simpel annoncering af, hvilken engelsk mobiloperatør, der vil have retten til salg af iPhonen.

Endelig kan Apple også lancere en speciel tv eller filmservice i England. Det mest sandsynlige er dog lanceringen af iPhonen.

Prisnedsættelse øgede salget

Efter Apple sænkede prisen på den populære iPhone steg salget.

Det er den amerikanske hjemmeside DailyTech, som med let hovedregning er nået frem til, at salget af iPhonen efter prisnedsættelsen gik fra omkring 9.000 pr dag og til 27.000.

De har lavet udregningerne fra den 5. september (dagen, hvor prisen blev sat ned) og frem til den. 9. september (dagen, hvor Apple offentliggjorde de havde solgt 1 million iPhones).

Mere om sagen

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden gik videre med sagen. 13/9/2007 fik historien nyt liv med fortællingen om Læs hvordan iPhone låses op gratisKlik her for at læse artiklen.. Du finder seneste nyt her.