iPhone og Mac forenes

Apple gør klar til kampen mod Microsoft og det kommende Windows 8. Det sker når de kommer med opdateringen ”Puma”.

iPhone og Mac forenes

Apple fører med opdateringen Puma mobilfunktionerne ind på Mac-computerne, dette forventes at ske allerede til sommer, hvilket er tidligere end forventet. Det skriver Business.dk.

Det betyder Mac-computere i fremtiden skal være mere som iPhones, og derfor forventes det der allerede i løbet af sommeren kommer en opdatering til Apples styresystem OS X. Den vil på dansk blive kaldt ”Puma”.

Den forventes at komme kun otte måneder efter Apple sendte OS X Lion på gaden, og virker som et klart signal om, at Apple tror mobiltelefoner og computere smelter sammen – og de vil være med fra starten af. Normalt går der cirka to år mellem Apple opdaterer softwaren til deres computere.

Bliver opdateringen en realitet i løbet af sommeren – så slår Apples nye topchef Tim Cook måske Microsoft lige på målstregen. Microsoft vil også i løbet af sommeren være klar med lanceringen af Windows 8.

Windows 8 kommer den 29. februar i en betaversion, som præsenteres på Mobile World Congress i Barcelona. Det skal samle tablets, computere og smartphones.

Du kan læse mere om opdateringen her.

Mere om stoffet

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 14/2/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen Tre uger til iPad 3 – Artiklen finder du her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.