Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone-panik unødvendig: Kun iPhone 6 ramt af iOS-fejl

iPhone-panik unødvendig: Kun iPhone 6 ramt af iOS-fejl

Flere medier skriver, at iOS 8.0.1 udgør en stor risiko, men det er kun den endnu ikke-lancerede iPhone 6, der er berørt

Det er kun iPhone 6, der risikerer at miste signalet, få problemer med TouchID, og hvad der ellers har været af problemer med iOS 8.0.1. Derfor er der altså ingen grund til panik for langt størstedelen af danskerne - iPhone 6 er trods alt endnu ikke udkommet i Danmark.

Læs også: Apple låser sig selv ude med iOS 8

Det er muligt at få fingrene i en iPhone 6 før tid, men så kommer den fra udenlandske forhandlere, og så er det selvfølgelig en dårlig ting at opdatere. Men har man altså en iPhone 5S eller tidligere, kan man altså slå koldt vand i blodet.

Læs også: Apple: Så godt sælger iPhone 6

En række danske medier har i dag ellers fortalt, at man ikke skulle opdatere sin iPhone i frygt for at gøre den ukampdygtig. Apple har trukket opdateringen tilbage, så er man en af dem, der køber en iPhone 6 ved midnat, kan man roligt opdatere til det seneste Apple tilbyder.

Apple: Vi har et fix

Er man en af de få, der har fået en iPhone 6 fra udlandet og har hentet opdateringen, så har Apple selv lavet en guide til, hvordan du kan gøre telefonen kampklar igen.

Bruger man Apples redningsplan, vil Health-appen dog ikke længere virke. Der må man vente til den næste opdatering.

Læs også: Se iPhone-hastighedstest af alle iPhones

Apple skriver selv, at iOS 8.0.2 vil være klar i løbet af de næste dage. Dermed kan også de kommende iPhone 6 og iPhone 6 Plus-ejere snart få det sidste nye software fra Apple.

De nye iPhones har ikke fået den bedste start på deres indtil videre korte liv. Der har også været problemer med iPhone 6 Plus, der måske er lidt for smidig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies