iPhone-rygte: Den nye iPhone kommer i tredje kvartal

Rapporter fra underleverandører til Apple antyder, at en ny iPhone kan præsenteres en gang i tredje kvartal.

iPhone-rygte: Den nye iPhone kommer i tredje kvartal

En ny rapport fra 2. påskedag antyder, at Apple formentlig planlægger en præsentation af en ny iPhone en gang i tredje kvartal.

Der bliver tale om en totalt redesignet iPhone med en 4-tommer skærm.

Topeka Capital Markets analytiker Brian White, har fra underleverandører i Kina modtaget oplysninger, der indikerer, at Apples nye iPhone bliver en helt nytænkt enhed, skriver BGR.

Brian White har i et notat til investorer skrevet, at han forventer den nye iPhone bliver den mest markante iPhone-opgradering med en 4-tommer skærm og et helt nyt design.

Designet vil formentlig være hovedårsagen til, at folk vil opgradere til den nye iPhone 5. Dog mener han også, at 4G vil være eftertragtet for mange kunder.

Brian White mener desuden, at produktionen af komponenter til Apple næste generation af iPhone, vil kunne starte i juni, og at en præsentation vil være klar omkring august eller september.

Kilde: BGR

Historien efterfølgende

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 4/4/2012 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg omkring Fotografen: HTC One X tager bedre billeder end iPhone – Klik her. De sidste nyheder om emnet finder du her.