iPhone sælger stærkt på Samsungs hjemmebane

De nye iPhones fra Apple har fået en virkelig god start rundt om i verden - også i rivalen Samsungs baghave

iPhone sælger stærkt på Samsungs hjemmebane

Der har været mange og store roser til iPhone 6 og iPhone 6 Plus fra langt de fleste anmeldere rundt om i verden – vores egen inklusive. Nu er iPhone 6 og iPhone 6 Plus så kommet til Sydkorea, og også her er salget gået godt.

Netop Sydkorea er ellers domineret af Samsung og LG, der tilsammen står for omkring 85 procent af telefonerne i landet. Alligevel har omkring 100.000 allerede skrevet sig op til en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.

Læs også: Apples indkomst i Q4: 244 milliarder kroner

Der er ingen af de store koreanske teleselskaber, der vil ud med konkrete tal, men det største har fortalt, at de to første sendinger af iPhones allerede er blevet solgt på forhånd.

Samsungs nyeste flagskib, Samsung Galaxy Note 4, solgte omkring 30.000 i en sammenlignelig periode. Dette bliver tolket som et stort slag for Samsung, der tidligere havde en stor fordel i phablets – en fordel der kan se ud til at forsvinde.

Seenste nyt om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 23/10/2014 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en vinkel omkring iPhone 6 i farvevanskeligheder – Du kan læse den her. Se også de seneste nyheder om temaet her.