Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone SE (2017) fotos er ude - nyt design på vej

iPhone SE (2017) fotos er ude - nyt design på vej

De første spionfotos af ny iPhone SE (2017) byder på et nyt design og nye materialer

Foto: gsmarena.com

Med over et år på bagen, synes en opdatering af Apples lille iPhone SE at være på tide. Den lille fikse mobil arvede i sin tid sit look fra den efterhånden outdatede iPhone 5, men et nyt foto fra kinesiske Gizmochina, antyder kraftigt at Apples første helt nye design i nyere tid er på vej.

På billederne ses det, at den nye iPhone SE vil få en ren glaskonstruktion, hvor hele bagsiden synes t være svøbt i en blank glasoverflade - sandsynligvis det stærke Ion-X glas som i dag pryder Apples Watch Sport.

Se også:  Nye billeder og video: Sådan kan iPhone 8 komme til at se ud

Kameraet på bagsiden består kun af et enkelt modul, mens LED-flashen nu er placeret under kameraet - et designvalg der stemmer overens med de lækkede fotos af Apples kommende iPhone 8. Der vil derfor sandsynligvis være en større familielighed mellem iPhone SE og Apples øvrige, dyrere iPhone 8.

Lækkeren bag billedet nævner intet om hvilke specifikationer den nye iPhone SE vil byde på, men billederne lader ane, at en afløser til iPhone SE er i horisonten.

Apples næste større presseevent, en keynote ved udviklermessen WWDC, løber af staben den 5. juni. En offentliggørelse ved dette event er derfor ikke utænkelig, særligt fordi andre kilder har peget på en mulig iPhone-lancering forud for sommeren.

Læs også:  iPhone 8 kan blive lanceret allerede i næste måned

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies