Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone SE har problemer med Bluetooth-opkaldskvaliteten

iPhone SE har problemer med Bluetooth-opkaldskvaliteten

De første ejere af iPhone SE oplever dårlig lydkvalitet i samtaler gennem Bluetooth-headsets og andet tilbehør. Apple er på sagen, lyder det.

Apples nye iPhone SE er faldet i god jord hos anmelderne indtil videre, men den ser ikke ud til at blive den helt store sællert, og nu melder det første problem sig så.

Apples forum har et væld af brugere det sidste døgns tid meldt om problemer med opkaldskvaliteten fra iPhone SE til Bluetooth-enheder, eksempelvis et headset eller en højttaler. Klagerne går på, at lyden er meget forvrænget og skrattende.

Læs også: Apple iPhone SE til test - første kig [WEB-TV]

Også hjemmesiden Apple Insider har tjekket, om der er hold i klagerne, og de oplever samme problem via FaceTime.

Apple undersøger problemet

En bruger på Apples forum og ejer af iPhone SE hævder, at han har fået Apple til at undersøge problemet, efter at han beskrev fejlen for Apples kundeservice.

”Jeg har arbejdet med en højtstående kundeservicemedarbejder, der har forsikret mig, at han arbejder direkte med ingeniørerne. Apple beskæftiger sig i allerhøjeste grad med dette problem. De fik mig til at foretage omfattende en undersøgelse af forskellige betingelser for at kunne dokumentere og lokalisere og afhjælpe fejl. Derudover har Apples kundeservice et internt ”råd” for problemer og et søgningssystem, og dette Bluetooth-problem er på toppen af den liste. Det er blevet tilkendegivet over for mig, at det er blevet et faktisk problem internt og at ressourcer nu bruges på en løsning,” lyder det fra brugeren.

Læs også: iPhone SE sælges til det tredobbelte af produktionsprisen

Det betyder med andre ord, at Apple med al sandsynlighed udsender en lille softwareopdatering til iOS 9, der retter op på de problemer, der meldes om. Vurderet ud fra tidligere problemer og sikkerhedsfejl i iOS bør det ikke være noget, der tager Apple mange uger at rette op på.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies