Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone skal have verdens hurtigste smartphone-kamera

iPhone skal have verdens hurtigste smartphone-kamera

Apple bekræfter nu selv, at de har opkøbt enmandsfirmaet SnappyLabs, der står bag verdens hurtigste kamera-app.

Virksomheden bag iPhone og iPad har nu opkøbt et lille interessant firma, der skal forbedre kamera-app’en til iOS betragteligt. Det skriver TechCrunch via Recode

Bedre end Apple selv
Firmaet SnappyLabs, er grundlagt og dagligt drevet af John Papandriopoulos. Han har opfundet en måde, hvorpå han kan få kameraet i iPhone, til at tage billeder i fuld opløsning lynhurtigt. Det helt særlige er, at hans software er hurtigere end Apples egen kamera-app. 

App’en “SnappyCam” er nu fjernet fra App Store, og SnappyLabs hjemmesider er nedlagt. 

“Apple køber mindre teknologivirksomheder fra tid til anden, og vi diskuterer generelt ikke vores formål eller planer” lyder det fra en talsperson fra Apple. 

Det forekommer på ingen måde overraskende, at Apple har valgt at opkøbe SnappyLabs’ kamera-teknologi. De går i forvejen meget op i, at forbedre deres kamera software og hardware, så de fortsat kan prale af at have verdens mest populære kamera-telefon.

Indtil videre må tiden vise, hvornår vi ser den nye “SnappyLabs”-teknologi på iOS enhederne, men mon ikke vi bliver lidt klogere når WWDC (Apples udvikler-konference) løber af stablen til sommer. 

Kilde: TechCrunch via Recode

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies