Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone-tip: Skift musiknummer på dit bluetooth-headset

iPhone-tip: Skift musiknummer på dit bluetooth-headset

En billig iPhone-applikation gør det muligt at skifte til næste eller forrige musiknummer på dit bluetooth-headset.

Kombinationen af et bluetooth-headset og en moderne mobiltelefon kan give trådløs musik til øregangene.

De fleste af disse headsets har knapper, der gør det muligt at hoppe et nummer frem eller tilbage uden at tage mobilen op af lommen - som udgangspunkt virker det bare ikke på en iPhone.

For at løse problemet kan man downloade en applikation kaldet Bluetooth Helper, som udvider start/pause-knappens funktionalitet til at omfatte næste/forrige nummer.

Det virker - med lidt øvelse

For at skifte et nummer frem skal man trykke to gange på start/pause-knappen. Det vil sige, at man sætter musikken på pause for derefter at starte nummeret igen. Sker det inden for tre sekunder, hopper iPod-delen videre til det næste nummer.

Trykker man tre gange efter hinanden hopper man til forrige nummer. Det skal ske, inden nummeret har spillet i ti sekunder - ellers begynder det nuværende nummer blot forfra.

Man skal dog passe på, at man ikke trykker for hurtigt. Der skal således være et kort ophold imellem trykkene, når man ønsker at skifte. Der er nogle headsets, der gentager det seneste opkald, hvis man laver to hurtige tryk på start/pause, og det kan derfor resultere i et opkald i stedet for et musikskift, hvis man er for hurtig på knappen.

Det kan kræve lidt øvelse at få det hele til at fungere, men man får hurtigt en fornemmelse af timingen. 

Flere funktioner kan tilvælges

Under telefonens indstillinger kan man ændre, tilføje og fjerne funktionerne i Bluetooth Helper. Eksempelvis kan man bede applikationen om at spole frem i et nummer, hvis man bruger fire tryk. Når nummeret spoler, skal man trykke endnu en gang på start/pause for at stoppe spolingen.

Bluetooth Helper virker kun, hvis applikationen er åben, men det fungerer selvom skærmen er låst/på standby. Det vil sige, at man kan åbne applikationen, låse skærmen og derefter lægge telefonen i lommen.

Prisen er seks kroner.

Du kan finde Bluetooth Helper i iTunes ved at klikke her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Berg 16-03-2010 19:28:26

Hej.

Er der nogle som ved om iphone 3gs_32gb har A2DP eller anden form for bluetooth stereo?

Kan den også bruges som wifi router ligesom HTC HD2?

Mvh. Kim

0 0

Om brug af cookies