Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone uden abonnement

iPhone uden abonnement

Det er amerikanske AT&T, sælger fra 11. juli den nye iPhone 3G uden abonnement.

Øget pres fra konkurrenterne og dårlig omtale fra kunderne gør, at de amerikanske kunder nu kan købe den nyeste version af verdens vel nok mest hypede mobil uden abonnement.

Med den aftale, der er indgået mellem Apple og AT&T kan kunderne nu købe en iPhone 3G for 599 dollar uden at de skal binde sig til en to-årig aftale, som de skulle da mobilen kom på markedet for ét år siden.
 
Det svarer til under 3.000 danske kroner.

Aftalen er et led i en ny strategi for at ruste AT&T mod den nærmeste konkurrent Verizon Wireless, og ligeledes håber Apple, at det vil øge salget af mobilen - og altså gentage sidste års succes.

AT&T og Apple håber også at denne aftale vil sætte en stopper for de mange hackede iPhone-versioner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Henrikmand 04-07-2008 11:22:03

Apple er garanteret så store og fantastiske, at de kan være hamrende ligeglade med en lille, dansk iPhone-forhandler.

Men...

Hvis det var mig, der hed Telia, ville jeg blive edderspruttende rasende over at Apple nu åbner døren for at man kan købe "dyret" uden binding for omkring 3.000,- kr.

Mon ikke der er en pæn stor procentdel af de få, danske, dedikerede Apple iPhone fans, som allerede har regnet den ud? Differencen for en dansker lyder på ca. 2.500,- kr. Det kan man altså godt fixe lidt parallelimport og jailbreak for.

Telia må føle sig snigløbet af Apple!

0 0
Jesper 03-07-2008 11:42:45

Teknisk set er den jo med abonnement samt låst til AT&T - der er bare ingen binding og derfor kan man jo håbe på der kommer et unlock til den (som med den gamle)

0 0

Om brug af cookies