Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone X-fejl: Nogle gange kan man ikke besvare opkald

iPhone X-fejl: Nogle gange kan man ikke besvare opkald

Hundredvis af iPhone X-ejere klager over, at de en gang imellem ikke kan besvare indkommende opkald, fordi skærmen er op til 10 sekunder om at tænde.

Nogle gange kniber det for iPhone X at vise opkaldsskærmen ved indkommende opkald.
Nogle gange kniber det for iPhone X at vise opkaldsskærmen ved indkommende opkald.

En fejl i iPhone X plager angiveligt flere hundreder personer. Avisen Financial Times rapporterer, at det en gang i mellem ganske enkelt ikke er muligt at besvare et telefonopkald, når folk ringer til en iPhone X. Problemet er, at mens ringetonen lyder, så er skærmen helt op til 10 sekunder om at reagere.

Det kan resultere i, at man ikke når at besvare opkaldet og trykke på ”Svar” eller ”Afslå”, inden vedkommende, som ringer, lægger på.

Læs også: Nyt iPhone X-problem: Fronthøjttaleren skratter

Fejlen opstår kun en gang imellem. En person på Apples forum oplyser, at et genstart hjælper - for en stund. Efter 15-20 opkald opstår problemet dog igen. Vedkommende har også forsøgt at nulstille sin iPhone, hvilket ikke hjalp.

Ifølge hjemmesiden MacRumors ser fejlen ikke ud til at være løst i den nyeste iOS 11.2.5. Også personer, som kører med iOS 11.2, oplever fejlen, og der går forlydender om, at tidligere versioner af iOS også kan være berørte.

Apple undersøger problemet

De første meldinger om fejlen dukkede allerede op for knap fire uger siden, men det er først for nyligt, at der for alvor er kommet opmærksomhed på problemet efterhånden som flere personer har bemærket, at skærmen ikke reagerer ved enkelte opkald.

Apple har nu valgt at gå ind i sagen og se nærmere på problemet. Både til avisen Financial Times og hjemmesiden MacRumors oplyser producenten, at den er ved at ”undersøge forlydenderne”. Apple kan formentlig grave ned i en masse data og finde frem til årsagen til fejlen, der viser sig lejlighedsvist, og ikke mindst at få den rettet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies