iPhone X torturtest – har kun en enkel svaghed

Glasbagsiden i iPhone X er dens største svaghed, mener smartphone-torturtester.

iPhone X torturtest – har kun en enkel svaghed

Apple iPhone X er den dyreste iPhone nogensinde, hvilket stiller høje krav til mobilens holdbarhed, da et uheldigt stød kan betyde en regning i titusindekronersklassen.

Hvor stærk iPhone X er, får YouTuberen JerryRigsEverything afdækket i hans sædvanlige torturtests, hvor smartphones udsættes hårdhændet behandling i form af støv, skrab, vrid og varme.

Se også:  iPhone X første indtryk: sådan kan Face ID drille

Kritik af glasreparationer

I sin indledende tests af iPhone X’s særlige Super Retina display fastslår testeren at displayet er omtrent lige så ridsefast som telefoner beskyttet med Gorilla Glass 5. Det betyder, at nøgler og andet metal ikke formår at sætte deres spor på skærmen. Sand og lignende kan dog stadig forårsage ridser.

Bagsidens glas opfører sig på samme vis, og er ligeså ridsefast som fronten. Her får Apple dog kritik for at tage et ublu beløb for en reparation af bagsidens glas. En reparation løber op i 549 amerikanske dollars – omtrent halvdelen af iPhone X’ pris. Det beløb mener testeren er urimelig, for hvad der er en af de mest gængse skader en iPhone X vil få.

Læs også:  Så meget koster en reparation af skærmen i iPhone X

Bomstærk mobil

Siderne på telefonerne, og knapperne, er støbt i rustfrit stål – en af YouTuberens favoritmaterialer, da det er stærkere og mere ridsefast end sædvanlige aluminiumstelefoner. En tynd plaststribe mellem metalrammen og displayet får også ros, da den fungerer som et stødabsorberende lag.

I torturtesten mest krævende disciplin, bend-testen, høster iPhone X igen ros for sin bemærkelsesværdige stivhed. Her konkluderer testeren at det er ’en ualmindelig solid mobil’, og han tror samtidig på, at vandtætheden vil bevares selv efter et ordentligt trykseksten.

I sin opsummering slutter Jerry videoen med at bifalde iPhone X’s evne til at modstå tæsk, men han giver samtidig Apple en sidste bredside for deres tårnhøje reparationspriser.

Du kan se hele torturseancen udspille sig i videoen nedenunder:

Efterfølgende nyt om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 6/11/2017 gik redaktionen videre og publicerede sagen Overblik: iPhone X og Mate 10 Pro tests, gamer-mobil fra Razer – Læs mere her. Få også seneste nyt om emnet her..