Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhones fra CBB er alligevel lidt låst

iPhones fra CBB er alligevel lidt låst

De iPhones CBB Mobil sælger er låst til Telenor. En låse-løsning er dog snart klar.

Den nye iPhone 3GS samt den gamle 3G-version sælges lige nu hos det Telenor-ejede selskab CBB Mobil, og snart også ved søsterselskabet Bibob.

I en artikel på Mobilsiden.dk tirsdag skrev vi, at telefonerne var uden bindingsperiode og uden operatørlås. Oplysningerne stammede fra et interview med CBB's direktør Lars Asger Petersen.

En række læsere har kontaktet redaktionen, og gjort os opmærksomme på, at telefonerne der sælges hos CBB Mobil, ER SIM-låst til Telenor.

Låses gratis op

En nyt opkald til Lars Asger Petersen, bekræfter brugernes oplysninger.

- "Telefonerne vi sælger komme direkte fra Telenors lager, og er derfor låst til Telenor som både CBB og Bibob benytter. Men i næste uge, skulle vi være klar til at låse dem op for kunderne, hvilket naturligvis sker uden beregning. Det har taget nogen tid, at få denne procedure på plads - derfor valgte vi at sætte iPhones til salg med det samme til vores egne kunder, som sagtens kan benytte telefonerne - i stedet for at vente", forklarer Lars Asger Petersen til Mobilsiden.dk

Oplåsningen kommer til at ske ved, at man kontakter CBB Mobil og oplyser mobilens serienummer (IMEI). Kort tid efter, vil mobilen blive låst op, når den tilsluttes iTunes.

Læs også:
 - Bibob og CBB Mobil sætter iPhone på udsalg


Apple iPhone 3GS - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies