Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhones og iPads fanger indbrudstyve

iPhones og iPads fanger indbrudstyve

Stibevis af indbrudstyve går i fælden, når de stjæler iPhone og iPads.

Appels populære iPhone telefoner og iPad tablet er ikke kun populære blandt købelystne danskere - langfingrede tyve elsker dem også.

Men populariteten blandt danske indbrudstyve er måske på vej ned.

De populære i-enheder gør det nemlig let at spore indbrudstyven. Det skriver Stiften.dk

 

Det er nemlig ikke gået op for alle indbrudstyve, at en iPhone eller iPad er meget lette at spore via internettet via Apples sporingssoftware.

 

Stiften har interviewet Jeppe Busk, som fik stjålet sin iPad, og som efterfølgende sprede tyvekosterne via Apples “Find my iPad” sporingssoftware.

 

-”Jeg ringede til politiet, som straks kørte derud. De sad på lur og anholdt først to hælere, der kom ud fra opgangen med min iPad i en plastikpose. Derefter anholdt de også indbrudstyven. Han var på vej ned i sin kælder med favnen fuld af mine Arne Jacobsen-stole,” fortæller en grinende Jeppe Busk til Stiften.dk og forsætter:

 

- “Undskyld jeg bander, men hold kæft hvor er det bare smart! Jeg har en fantastisk følelse af at have fået stille min hævntørst. Og så har jeg fået alle mine ting tilbage.”

 

Det er ikke kun Apples produkter, som kan spores via sporingssoftware - også Android telefoner kan relativt let udstyres med sporingsoftware.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hamzah10 22-11-2011 16:11:56

er det ikke lidt dumt af mobilsiden, når de står og skriver om det her når selv tyve kan komme ind her og læse artiklen:D

0 0
Kenneth Knudsen 22-11-2011 10:37:16

Jeg har en kammerat som skrev følgende på FB:

"Nogen der er kendt i dette område af Aarhus, havde indbrud i min bil og min ipad befinder sig her, men politiet kan ikke gøre noget da det er en etage egendom og de ikke vil forstyrre privatlivets fred zzzzzzzz"

-- Så det er altså langt fra nogen garanti for at man får sit device tilbage.
Når man så kigger på billedet der var postet til teksten, tænker jeg, at politiet helt sikkert har kendskab til området.

0 0
Katron 22-11-2011 01:07:07

Jeg har sporingsudstyr installeret på min Nokia N8, og denne kan ikke spores i slukket tilstand.

Jeg ved ikke med ios eller android, men heldigvis kan jeg med softwaren på nokiaen, fjernlåse mobilen, samt der bliver sendt en sms til min kærestes mobil, hvis simkortet i N8'eren bliver skiftet.
Så kan mobilen atter spores, samt jeg har tyvens mobilnummer, eller den person der evt har købt den.

0 0
Cebastian 21-11-2011 17:22:52

Hej, en af mine venner har mistet sin iPhone 4S, og tyven har slukket den siger han. Jeg har selv prøvet at kigge lidt, men uden held. Er det på nogen måde muligt at spore en slukket enhed? Eller er der alternativer som åbner nogle muligheder for hvordan man kan spore sin enhed? Enhed har jo en identitet-kode (eller sådan noget). Et tidspunkt må den jo blive brugt, og kan man spore den? :)

0 0
Jonas_a 21-11-2011 22:21:21

Så vidt jeg ved, skal enheden være tændt for at kunne spores eller fjernlåses.
Fleste anti-virus software tilbyder den samme løsning, men om de virker bedre er uvist for mit vedkommende.

0 0

Om brug af cookies