Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhones springer i luften

iPhones springer i luften

iPhone er kommet i vanskeligheder i Frankrig, efter 10 eksemplarer af den populære telefon fra Apple er “eksploderet” i hænderne på brugerne.

Der er nu indledt en officiel undersøgelse, efter det er kommet frem at mindst 10 franskmænd har været ude for, at deres iPhone er gået i stykker mellem hænderne på dem. Problemerne med telefonerne opstod som lyn fra en skyfri himmel.

De franske myndigheder beskylder Apple for at skjule flere lignende tilfælde i USA og et i Storbritannien.

Eksperter mistænker overophedede litiumbatterier i iPhones og iPods til at være skyld i uheldene.

Der er ikke nogle nye udtalelser omkring sagen fra Apple's side, men tidligere har de sagt disse uheld er isolerede tilfælde.

Der er til dags dato solgt 26 millioner iPhones og over 200 millioner iPods.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

mikkel 28-08-2009 20:19:20

hej hvad er det i skrive føst er iphone næsten den bedste mobil på market og så skriver i at den springer i luften og så bliver man selv lidt bange når man selv har en ? hvad er den bedste mobil på market

0 0
Mobilsiden 30-08-2009 11:14:12

Hej Mikkel...
Det med iPhone siges at springe i luften skal ikke gøre du skal være bange for at have en selv... Der er fejl ved alle mærker - og vi har på mobilsiden.dk igennem årene skrevet ved flere uheld ved andre mærker også. Og som der står i denne artikel er det også kun 11-12 telefoner der er nævnt i offentligheden, dette tal er højst sandsynligt højere, men jo en MEGET lille procentdel i forhold til de MANGE millioner iPhones der er solgt.

0 0

Om brug af cookies