Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPod-mobilrygter tager til

iPod-mobilrygter tager til

Rygterne omkring en ægte iPod med indbygget mobiltelefon, er blusset op igen. Årsagen skyldes en række ellers seriøse analytikeres favntag med sladder og spekulation.

Flere og flere af de seriøse analytiske hus i USA, begiver sig i stadig større grad af med at analysere fremtidens Appleprodukter i saftige detaljer. Dermed er de naturligvis med til at styrke og svække Apples aktie, og puste til rygteilden, som nogle vil elske og andre hade.

Piper Jaffrays analytiker Gene Munster siger, at der er 75% chance for, at Apple lancerer en "iPhone" allerede i løbet af de næste 12 måneder.

Ligeledes er to Morgan Stanley-analytikere ude med spådomme i samme kategori. Her menes der også, at en iPod-mobiltelefon står lige for døren. Angiveligt skulle Apple arbejde sammen med Taiwans Hon Hai Precision eller Green Point Enterprises, om en sådan mobildims.

Hvis Apple formår at skabe det rette produkt, siges det, at Apple igen vil kunne få succes med en såkaldt "Category killer". På dansk kunne vi også bare kalde det en mobildræber, for det er nemlig det flere andre analytikere peger på. Bla. med henvisning til, at Sony Ericssons mobilenterprice er vand i forhold til Apples saftige iPod-forretning. Apple har med lidt andre ord kompetencerne og de innovative ideer med sig, samt iPodens stærke varemærke.

Apple har allerede registreret nhye varemærker som fint kunne anvendes i denne sammenhæng: eksempelvis iPhone og Mobile Me.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies