Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iRing er en tryllestav til DJ’en

iRing er en tryllestav til DJ’en

IK Multimedia har på CES-messen vist deres “wearable gadget” til DJ’en, der ønsker at styre musikken på magisk vis.

Du kender godt DJ-typen. Ung mand, med styr på garderoben, der står og trykker lidt på knapperne bag anlægget, alt imens træbenet svinges fra de danseglade gæster. 

Tiden med at trykke, og forskyde knapperne på mixerpulten, kan dog snart være forbi. Det mener i hvert fald virksomheden IK Multimedia, der har præsenteret deres “iRing” på CES-messen i Las Vegas. Det skriver MacRumors.Du kan blive DJ’ens svar på Harry Potter
iRing er, som navnet antyder, en ring, der kan snakke sammen med Apples iOS-enheder. På ringen, er der indikeret tre prikker (på linje) under håndfladen, og tre prikker (som trekant) ovenpå hånden. Prikkerne opfanges af det frontvendte kamera på iPhone og iPad, og oversættes til betjening. 

“iRing bruger patenteret og avanceret billed-genkendelse, motion control og præcis geometrisk positionerings-teknologi til at give dig kontrol over konfigurerbare parametre i dine apps. Den bruger det frontvendte kamera på din enhed, til at fastslå den nøjagtige position af de bærbare ringe. Derudover genkender den bevægelsen af ​​lineære eller trekantede mønstre og giver dig mulighed for at styre op til seks parametre ad gangen” fremgår det på deres hjemmeside.

iRing inkluderer to dobbeltsidede iRing-controllere og to gratis musik-apps: iRing Music Maker og iRing FX/Controller. 

Da ingen af de førnævnte apps forefindes i den danske App Store, kan vi trøste interesserede med, at virksomheden har planer om at implementere funktionen i populære apps som Groovemaker, DJ Rig og AmpliTube. IK Multimedia har desuden frigivet deres udvikler-kit, så andre kan understøtte deres iRing-funktionalitet i deres apps. 

iRing vil være tilgængelig i løbet af første kvartal i 2014 til en pris på $24,99. Den kan desuden forudbestilles fra deres hjemmeside

Kilde: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies