iSteve – en mockumentary om Steve Jobs

Se Justin Long i hovedrollen som Steve Jobs i denne 80 minutter lange film lavet af websitet Funny or Die.

iSteve – en mockumentary om Steve Jobs

Funny or Die er bedst kendt for deres små, korte og sjove film. Nu har de lavet en komplet spillefilm på godt 80 minutter med skuespiller Justin Long i hovedrollen som den legendariske Steve Jobs.

Der er to andre film i støbeskeen, en med Ashton Kutcher i hovedrollen og en af forfatter Aaron Sorkin, men iSteve er altså den første af de tre der bliver færdig.

Ryan Perez er forfatter af iSteve, i et interview til New York Times fortæller han, at muligvis ikke er den bedste af de tre film, men i al fald den første.

Der skulle komme en eller flere film som afbillede den nu afdøde Steve Jobs og hans karriere, men jeg skal gerne sige, at jeg håber inderligt at Ryan Perez har ret, og de ikke har lavet den bedste film, men kun den første.

Se filmen iSteve her.

Læs også:

Steve Jobs spillefilm er en realitet
Smugkig: se første klip fra filmen Jobs
Premiere på filmen om Steve Jobs er udskudt

Redaktionen har mere til historien

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 18/4/2013 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en ny vinkling på emnet Se sjældent TV-interview med Steve Jobs enke – Historien kan du læse her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Steve Jobs finder du her. .